25. november 2017
Gedigne køkkener i den billigere ende er en stor sællert i butikken hos Janne Nielsen og Tommy Andersen. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Gedigne køkkener i den billigere ende er en stor sællert i butikken hos Janne Nielsen og Tommy Andersen. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Han har næsten gjort det selv i 30 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han har næsten gjort det selv i 30 år
Næstved - 15. februar 2017 kl. 12:29
Af Tekst & Foto: Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lå ikke helt i kortene, at den nyuddannede kommis Tommy Andersen skulle overtage forældrenes virksomhed midt i Næstved, men han valgte alligevel for 30 år siden at gå i forældrenes fodspor og blev dermed en ny generation i Anni og Hans Andersens butik Gør Det Selv Marked, hvor han sælger trævarer og laver en hel del andre ting på eget værksted.

Den 200 kvm store butik og det ligeså store lager og værksted ligger i Kindhestegade bag Serviceringen og overfor tøjbutikken Mr.

- Jeg gik ind i mine forældres butik præcis den 1. marts 1987, og de år er bare fløjet afsted, siger Tommy Andersen, der blot var 20 år dengang.

Gør Det Selv Marked er en unik og sjælden butikstype i det danske bylandskab. De danske provinsbyer er præget af kædebutikker, så man ikke kan kende forskel på bymidter uanset om det er i Jylland eller på Sjælland. Men Gør Det Selv Marked skiller sig ud. Det er her, man finder de mest finurlige og charmerende trævarer til køkkenet, møbler til stuen og soveværelset eller til badeværelse og legetøj til børnene, som man ikke ser mange andre steder - og som man måske endda har glemt stadig fandtes. Samtidig har butikken salg af køkken/bad af mærket Unik Køkken samt indbygningsgarderobeskabe med skydelåger på mål.

Tommy Andersen gik for alvor i sine forældres fodspor i 2002, hvor han overtog ejerskabet. De seneste 10 år har hustruen Janne Nielsen været en uundværlig del af butikken - og forældrene Anni og Hans, der efterhånden er blevet 70 og 75 år, er stadig på sidelinjen og hjælper til, når der er behov.

Læs hele artiklen i Ugebladet Næstved i uge 7

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk