14. december 2017
Mungo Park tager Hamlet under behandling.PR-foto
Mungo Park tager Hamlet under behandling.PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hamlet kommer til Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hamlet kommer til Næstved
Opdateret 10. august 2017 kl. 14:22
Næstved - 10. august 2017 kl. 14:08
Af Jan Søe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musik skal der til. Ud af de 26 forestillinger for voksne, som Næstved Teater har på programmet i den kommende sæson, er der musik i rundt regnet halvdelen.

- Det er en tendens i moderne teater, at der helst skal være noget med musik. Det er tidens smag, og folk elsker det, siger Jørgen Hvidtfelt, formand for Næstved Teater, som er klar med programmet for den kommende sæson.

Her er klassiske kendinge som Svanesøen og Den glade enke på programmet sammen med de musikalske indslag men også mere alvorligt teater i den samfundspolitiske som De stuerene, der fortæller historien om 20 år med Dansk Folkeparti.

- De stuerene er blevet opført i et års tid, så den kender vi. Pia K. var med til premieren i Kolding, og hun var efter sigende glad bagefter. Stykket hænger heller ikke bare partiet ud, som man ofte ser, men forsøger at forstå baggrunden for Dansk Folkeparti og dets gennemslagskraft, siger Jørgen Hvidtfelt.

Næstved Teater får ikke noget driftstilskud fra kommunen. Til gengæld lejer foreningen, der sælger omkring 8.000 teaterbilletter årligt, sig ind i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne til en favorabel pris.

Rabatordning
Hvis man køber billet til tre voksenforestillinger, bliver man medlem af foreningen og får derved 40 kroners rabat pr. billet.

Er man interesseret i børneteater er der 14 forestillinger at vælge imellem, blandt andet de to Reumertnominerede Soldaten og Tre ben.

Og som der står i overskriften kommer Hamlet også til Næstved. Det sker i skikkelse af Mungo Park. Dog først til næste år. Som sidste forestilling i sæsonen, som man kan læse mere om på naestvedteater.dk, hvor også billetter kan erhverves.

Husstandsomdelingen af programmet foregår i disse dage.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk