29. oktober 2020
Hanne Larsen (tv.) og Christina Rasmussen - kasserer og formand i Sandved Egnens Borger Forening - er klar til »Ole Gas Band« i Grønbrohallen den 2. marts, når byens halfest genopstår. Der er stadig ledige billetter. Foto: Kim Rasmussen
Hanne Larsen (tv.) og Christina Rasmussen - kasserer og formand i Sandved Egnens Borger Forening - er klar til »Ole Gas Band« i Grønbrohallen den 2. marts, når byens halfest genopstår. Der er stadig ledige billetter. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halfest langt fra udsolgt: Arrangør er optimistisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halfest langt fra udsolgt: Arrangør er optimistisk
Næstved - 19. februar 2019 kl. 21:18
Af Mia Than West

Om få uger hyldes Kim Larsen, når Ole Gas Band lørdag den 2. marts spiller op til en festlig aften i Grønbrohallen. Det er Sandved Egnens Borger Forening (SEBF), der har taget initiativ til at arrangere halfesten. Selv om delmålet med omkring 300 solgte billetter endnu ikke er nået, er de glade for opbakningen. Det fortæller formand Christina Rasmussen.

arrow Læs også: Jæger Pubben er blevet solgt - sælgere beholder lokal pub

- Vi har ikke nået vores mål, men vi er rigtig glade for den opbakning, vi har fået. Vi er faktisk rimelig stolte af det, vi har opnået. Det har krævet rigtig meget planlægning, og vi glæder os, siger hun.

Årsagen til det lidt svigtende billetsalg skyldes ifølge formanden dels, at de de var sent ude med annonceringen af halfesten og dels, at lørdagen efter arrangerer Jæger Pub forårsfest i Fuglebjerg-Hallen med Peter & De Andre Kopier og Karl Herman's Trio. Det var borgerforeningen ikke opmærksomme på.

- Det kendte vi ikke noget til. Vi havde undersøgt, om der var andre arrangementer. Vi havde lavet reklamen, booket bandet og annonceret, da vi fandt ud af, at der var et privat arrangement i Fuglebjerg. Så kan vi ikke bare trække vores tilbage, forklarer Christina Rasmussen, der fortsat er optimistisk.

- Går vi ud med et lille underskud det første år, er det ok. Folk skal lige finde ud af, at vi er her, siger formanden.

Der er plads til i alt 492 siddende gæster i Grønbrohallen. Formanden ønsker ikke at oplyse, hvor mange billetter der er solgt, men fortæller, at det stadig er muligt at købe billetter. Det gør man ved at ringe på telefon 23423244.

arrow Kæmpe billedserie: 600 festede i Fuglebjerg Hallen
08. marts 2020 kl. 14:41 Opdateret: kl. 13:02
arrow Se billeder: Da Fyrtøjet blev til Jæger Pub
31. maj 2019 kl. 11:00 Opdateret: kl. 08:58
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk