17. oktober 2019
Hanne Larsen (tv.) og Christina Rasmussen - kasserer og formand i Sandved Egnens Borger Forening - er klar til »Ole Gas Band« i Grønbrohallen den 2. marts, når byens halfest genopstår. Foto: Kim Rasmussen
Hanne Larsen (tv.) og Christina Rasmussen - kasserer og formand i Sandved Egnens Borger Forening - er klar til »Ole Gas Band« i Grønbrohallen den 2. marts, når byens halfest genopstår. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halfest genopstår med Kim Larsen kopiband

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halfest genopstår med Kim Larsen kopiband
Næstved - 20. januar 2019 kl. 09:00
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er årets fest.
Ordene kommer fra Hanne Larsen, der er kasserer i Sandved Egnens Borger Forening (SEBF). Hun er sammen med formand Christina Rasmussen og resten af bestyrelsen i fuld gang med at planlægge den kommende halfest i Grønbrohallen. Det skriver Sjællandske.

arrow Læs også: Halbal aflyst: 39 har købt billet

- For mange år siden havde vi noget countryfest. Vi har ofte talt om, skal vi, eller skal vi ikke. Det foregår altid i Fuglebjerg. Nu vil vi have noget i Sandved, siger formanden.

- Vi har besluttet, at vi vil lægge alt vores energi i det og håbe på, det bliver en succes. Vi håber på 300 solgte billetter, konstaterer Christina Rasmussen.

Det er Kim Larsen, der hyldes, når halfesten i Sandved genopstår. Det er nemlig Ole Gas band, der synger Kim Larsen sange, som står for underholdningen. SEBF tror på, at netop det band kan lokke mange til Sandved.

- Det er oppe i tiden med Kim Larsen. Vi håber bare, der er nok, der støtter op om det, så det kan løbe rundt. Det er fed hygge med vennerne og lækker mad, og vi satser på et godt salg i baren. Er de i festhumør, drikker de som svin, pointerer Hanne Larsen.

SEBF har haft stor succes med deres fællesspisninger i Grønbrohallens cafeteria, og julefrokosten blev udsolgt på 14 dage. Nu håber borgerforeningen, at byens borgere vil bakke op om halfesten.

Det er Camilla Møller fra »Camilla's mad du husker«, som står for buffetten. Der er plads til i alt 492 siddende gæster i Grønbrohallen. Det er byens DJ fra Diskotek Imagination, der spiller i pauserne. Der vil være et stort dansegulv med rig mulighed for en svingom.

arrow Massiv billedserie og video: Så er der party i provinsen
24. februar 2019 kl. 10:07 Opdateret: kl. 10:05
arrow Halfest langt fra udsolgt: Arrangør er optimistisk
19. februar 2019 kl. 21:18 Opdateret: kl. 11:01
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk