24. oktober 2020
Skaterbanen »Bowlen« er placeret mellem Netto og boldbanerne. Inden længe anlægges der en bred flisegang fra Netto og ned til selve banen. Der bygges også et overdækket skur med borde og bænke, hvor de unge kan samles. Fotos: Mia Than West
Skaterbanen »Bowlen« er placeret mellem Netto og boldbanerne. Inden længe anlægges der en bred flisegang fra Netto og ned til selve banen. Der bygges også et overdækket skur med borde og bænke, hvor de unge kan samles. Fotos: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hærværk mod skaterbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hærværk mod skaterbane
Næstved - 14. maj 2018 kl. 15:12
Af Mia Than West

»Bowlen« i Fuglebjerg er endnu ikke officielt indviet og for alvor taget i brug. Alligevel har der nu flere gange været hærværk mod skaterbanen.

arrow Læs også: Hærværk: Infoskabe revet ned og smadret

Det skriver Sjællandske.
Senest har nogen tilsyneladende forsøgt at antænde bål nede i selve »Bowlen«. Det har resulteret i en stor, mørk plamage i bunden af »Bowlen«. Der er også blevet kastet ting og sager ned på betonen, som nu har taget skade.

Projektleder Thomas Bornholdt opfordrer alle til at passe på den ny skaterbane.

- Desværre kan vi se, at der er nogen, der morer sig over at købe lightere i Netto og knalde dem i bowlen, kaste sten og smadre flasker ned på banen. Vi ved godt, at det er sjovt, men belægningen går i stykker. Så er I ikke flinke at lade være?, lyder opfordringen fra projektlederen i Facebook-gruppen »Fuglebjerg Multipark.

- Det er meget vigtigt, at man ikke tænder bål i bowlen, da betonen ikke kan holde til det og slår unødvendige revner, konstaterer Thomas Bornholdt.

Fuglebjerg Multipark er en aktivitetspark, der bygges til byens børn og unge. Den placeres i området mellem Netto og boldbanerne og ledes gennem foreningen Fuglebjerg Multipark, hvor Thomas Bornholdt er formand.

Det er foreningen, der har det fulde ansvar for opførelse og drift af projektet. Gravearbejdet gik i gang i midten af november, og et par måneder senere var »Bowlen« tør og klar til brug.

Det er virksomheden Clifberg- Lykke, som drives af den danske skateboardstjerne Rune Glifberg og designer Ebbe Lykke, der har stået for selve tegningerne, mens entreprenøren Concretehead, der har bygget flere lignende skaterbaner, har stået for at bygge selve »Bowlen«.

Planen er, at der ud over skaterbowlen - som kan anvendes til både skateboard, løbehjul, rulleskøjter og BMX cykler - også skal etableres trampoliner, karrusel, klatretårn med rutsjebane samt stilles borde og stole op, hvor de unge kan hygge sig.

arrow Hærværk på efterskole
20. april 2020 kl. 13:20 Opdateret: kl. 13:25
arrow Muslimsk efterskole sat til salg
21. januar 2020 kl. 06:45 Opdateret: kl. 15:48
arrow 16 hjemmeplejebiler udsat for groft hærværk
14. januar 2019 kl. 11:51 Opdateret: kl. 11:51
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk