14. maj 2021
Lajla Hofmann Lindahl er fotografen, der har foreviget kunderne i frisørstolen til denne artikel. Det gælder også journalisten, der endelig har fået styr på hulemandsfrisuren.
gallery icon

Se billedserie

Lajla Hofmann Lindahl er fotografen, der har foreviget kunderne i frisørstolen til denne artikel. Det gælder også journalisten, der endelig har fået styr på hulemandsfrisuren.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hårpragten faldt til jorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hårpragten faldt til jorden
Opdateret 14. april 2021 kl. 09:02
Næstved - 14. april 2021 kl. 08:59
Af per witt

Siden 6. april har byens frisører gjort deres til at Næstveds borgere ikke længere ligner hulemænd med overvægt af Neanderthaler-gener. Saksene danser for tiden lystigt hele vejen rundt om vores hoveder i takt med at håret drysser ned på gulvet som sne i en fimbulvinter.

For et par uger siden skrev vi, som eksempel, om en enkelt af byens frisører, Lajla Hofmann Lindahl, der har salon på Hjultorv. Hun har taget før- og efterbilleder af nogle få af hendes kunder, der sådan har glædet sig til at sætte sig i frisørstolen igen. Dokumentationen på en frisk corona-test bliver vist hver gang, og det har de fleste af kunderne tjek på.

Artiklen fortsætter under billedet...

Josefine har fået justeret længden af sit lange hår. Nu mangler blot den anden halvdel.

- Jeg har booket kunder et godt stykke ud i fremtiden, men jeg oplever da aflysninger, så det er ikke utænkeligt, at jeg kan finde huller i kalenderen til nye kunder, siger Lajla Lindahl.

Kunder aflyser muligvis, fordi det ikke er lykkedes dem at få en coronatest - og et svar - i tide. Den må højst være 72 timer gammel, og svaret skal fremvises, når man træder ind i salonen.

- Det har været så dejligt at begynde igen, og mine kunder er i så godt humør, når først de får styr på frisuren igen, fortæller Lajla Hofmann Lindahl, mens hun tager imod endnu en kunde i salonen, hvor der p.t. højst må være tre kunder ad gangen.

Laura kom med et langt, lyst hår...

...der nu er afkortet med mange centimeter.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk