16. juli 2020
Dansk Gymnastik Forbund har givet Lille Næstved et wildcard til landets bedste gymnastikliga. Foto: TeamGym
Dansk Gymnastik Forbund har givet Lille Næstved et wildcard til landets bedste gymnastikliga. Foto: TeamGym
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastikpiger får wildcard til stærkeste liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikpiger får wildcard til stærkeste liga
Opdateret 19. november 2019 kl. 12:35
Næstved - 19. november 2019 kl. 10:57
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lille Næstved Idrætsforenings nye juniorpigehold i TeamGym har opnået et wildcard af Danmarks Gymnastik Forbund til den nye Liga, som består af landets absolut bedste junior- og seniorhold.

Det syv mands store trænerteam har netop fået at vide, at juniorpigernes 1. hold har fået et af de wildcards, som Danmarks Gymnastik Forbund har besluttet at uddele til bl.a. nye hold, der har niveauet til at komme med i forbundets nye Liga for junior- og seniorhold i TeamGym.

- Formålet med den nye Liga er at udvikle og forberede de bedste klubhold til internationale konkurrencer, fortæller holdleder og rytmetræner Stine Dunkan Gents og fortsætter:

- Vi har trænet hårdt for at få 1. holdet med, så det er dejligt at det nu er lykkedes og vi glæder os til at prøve kræfter med landets allerbedste TeamGym hold.

Første konkurrence for det nye ligahold bliver i slutningen af januar i Aarhus, hvor alle holdene i Ligaen skal inddeles i de tre divisioner. Holdet er startet op i Lille Næstveds Idrætsforening i august, men både gymnaster og trænere har mange års erfaring fra andre klubber.

TeamGym er den mest populære gymnastikform i Danmark. Det er en holdkonkurrence, der består af spring i minitrampolin, spring på bane og en rytmisk serie med 6-12 gymnaster. I efteråret 2020 skal Danmark være vært ved EM i TeamGym.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk