25. september 2020
Morten Skaaning, formand for Herlufsholm Gymnastikforening, får over 1.000 medlemmer efter fusion. Privatfoto
Morten Skaaning, formand for Herlufsholm Gymnastikforening, får over 1.000 medlemmer efter fusion. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastikken springer sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikken springer sammen
Næstved - 08. december 2019 kl. 18:43
Af Anna C. Møhl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To af Næstveds gymnastikforeninger lægges sig sammen.

Det skriver Sjællandske.
Det er Herlufsholm Gymnastikforening og I.F. Kildemarken Gymnastik og Trampolin som fusioneres.

Rent teknisk kommer fusionen til at ligge under Herlufsholm Gymnastikforening. Dermed runder afdelingen 1000 med 50 hold og flere end 80 instruktører.

Årsagen til sammenlægningen er, at I.F. Kildemarken Gymnastik og Trampolin længe har haft ønske om, at udvikle foreningen, springere, gymnaster og instruktører, men det har vist sig svært.

- Herlufsholm Gymnastikforening har ressourcerne til det, med trænerakademi for deres instruktører og trænerspirer, optimeret foreningsdrift og foreningsstruktur, og har over de seneste år udviklet sig i en meget positiv retning. Bestyrelserne ser foreningerne som et godt match, både holdmæssigt og værdimæssigt.

Sammenlægningen er derfor faldet helt naturligt og det er en god mulighed for, at skabe de bedste rammer for dem som vil dyrke eller undervise i spring og gymnastik.

Begge foreninger arbejdet målrettet med kvalitet, sikkerhed og præstationer i gymnastikken og spring - herunder trivsel, motivation, glæde og relationer, ligesom vi forsøger at være rummelige.

For os er det vigtigste medlemmerne, medlemmernes udvikling og glæden ved gymnastikken, oplyser formand for Herlufsholm gymnastikforening Morten Skaaning og kasserer i IF Kildemarken John Axelsen.

På konkurrencesiden byder Herlufsholm gymnastikforening ind med Teamgym elite, mens I.F. Kildemarken Gymnastik og Trampolin har stortrampolin på højt niveau.

Med sammenlægningen forventer gymnastikforeningerne, at Herlufsholm Gymnastikforening og Næstved for alvor placeres på Sjællandskortet som en af de store gymnastikaktører og gymnastikbyer.

- Vi vil kunne bide skeer med andre store sjællandske foreninger, når der skal placeres afholdelse af de store opvisninger og ligesom når store stævner afvikles, hvor Næstved med Arenaen har fine faciliteter, siger Morten Skaaning og John Axelsen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk