24. september 2020
Natalie Vaabengaard vandt guld i trespringskonkurrencen og satte personlig rekord. Her er hun i gang med sit tilløb til trespring ved DM ungdom i Greve i august 2019. Privatfoto
Natalie Vaabengaard vandt guld i trespringskonkurrencen og satte personlig rekord. Her er hun i gang med sit tilløb til trespring ved DM ungdom i Greve i august 2019. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guld til lokal kuglestøder og trespringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guld til lokal kuglestøder og trespringer
Næstved - 20. januar 2020 kl. 18:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En håndfuld atleter fra HG Atletik deltog i weekenden ved Østmesterskaberne i Ballerup Superarena. Det bragte en masse gode resultater med sig.

arrow Læs også: Jens Ole fik Fair Play-prisen

To atleter nåede helt til top på sejrsskamlen ved Sjællandsmesterskaberne. Den ene var Birk Kryger. Han vandt kuglestødskonkurrencen for drenge i 12-årsgruppen med et stød på 7,77 meter.

Den anden, der fik guld om halsen, var trespringer Natalie Vaabengaard. Hun sprang i 19-årsgruppen og vandt med et spring på 10,09 meter.

Flere personlige rekorder

En anden atlet, der fik metal med hjem til HG Atletik, var løber Sophie Holch. Hun kom ind som nummer to på 1000 meter. Selvom medaljen kun var af sølv, så fik hun en personlig rekord med sig. Tiden lød på 3.24,64 minutter. Ud over løb, sprang hun også længdespring. Her forbedrede hun også sin rekord, så den nu lyder på 4,24 meter. Det blev dog ikke til medalje i længdespring.

En anden, der også både vandt metal og satte personlig rekord, er Sarah Rasmussen. Hun kom ind som nummer tre i 60 meter for piger i 17-årsgruppen i tiden 8,21 sekunder. Det er personlig rekord for hende

Mads Vielsøe-Nielsen forbedrede sin tid på 200 meter med næsten et sekund, så tiden nu er 28,53 sekunder.

Carl Bruce Aabo satte personlig rekord på 60 meter og kom for første gang under 8 sekunder. Sluttiden blev 7,85 sekunder.

arrow Se billeder: Sportsfritidsklub fejrer 25-års jubilæum
14. januar 2020 kl. 21:37 Opdateret: kl. 13:36
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk