24. november 2017
Søndag den 10. september fejres, hvad ville have været  N.F.S Grundtvigs 234-års fødesldag. Blandt andet er der gratis korsang i parken klokken 19.15. Regner det, synges der i Herskabsstalden.
Søndag den 10. september fejres, hvad ville have været N.F.S Grundtvigs 234-års fødesldag. Blandt andet er der gratis korsang i parken klokken 19.15. Regner det, synges der i Herskabsstalden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grundtvig og kvinderne mindes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundtvig og kvinderne mindes
Næstved - 09. september 2017 kl. 13:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 8. september var det 234 år siden, salmedigteren og præsten N.F.S. Grundtvig blev født, og det fejres på Rønnebæksholm søndag den 10. september med musik, dans og tre-retters menu.

N.F.S. Grundtvig levede nogle af sine lykkeligste år på Rønnebæksholm, hvor han forelskede sig i Marie Toft.

Rønnebæksholm indleder arrangementet med en koncert i Herskabsstalden, hvor en erfaren performer og fortæller samt to smittende musikere vil fokusere på de kvinder, der pustede liv i Grundtvigs tanker, idéer og digtning gennem fællessang og musik.

Middagen består af en tre-retters menu med forskellige grundtvigianske indslag undervejs. Hele arrangementet afsluttes med korsang i parken.

Man kan deltage i koncerten, middagen eller begge dele. Billetter via www.sj-billetten.dk. Der er gratis adgang til korsang i parken. nieb

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk