16. april 2021
Den tidligere Venstre-regionrådsformand i Region Sjælland og nuværende formand for Andel Jens Stenbæk er glad for det forholdsvis store antal kandidater. Privatfoto
Den tidligere Venstre-regionrådsformand i Region Sjælland og nuværende formand for Andel Jens Stenbæk er glad for det forholdsvis store antal kandidater. Privatfoto
Foto: Jesper Blæsild
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønt kampvalg: Her er kadidaterne til Andels repræsentantskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønt kampvalg: Her er kadidaterne til Andels repræsentantskab
Næstved - 02. marts 2021 kl. 14:26
Af Simone Orby Jarolics

Der er rift om pladserne i Andels repræsentantskab, tidligere Seas-NVE, i Næstved Kommune. I alt har 16 kandidater - med overvægt af grønne profiler - meldt sig på banen og kæmper nu frem til 22. marts om 11 ledige pladser.

arrow Læs også: Valg i Andel: Fem nye og seks gamle skal repræsentere Næstved

De heldige kandidater vil blive en del af Andels øverste myndighed, som har til opgave at repræsentere Næstveds 26.000 andelshavere under fire årlige møder med fokus på løbende udvikling, energisystem og den grønne omstilling, lyder det.

Det glæder formanden for Andel, Jens Stenbæk, at mange andelshavere vil være med til at sikre gode resultater.

- Det er et demokratisk sundhedstegn for os som andelsselskab, at så mange kandidater ønsker at engagere sig. Vi glæder os over den stigende interesse for Andel og for at engagere sig i den grønne omstilling. Jo mere aktivt vores andelshavere involverer sig, jo stærkere et andelsselskab får vi, siger han.

Håbet er, at mange af de Næstvedgensere, som har modtaget et brev fra Andel med dertilhørende kode, vil benytte sig af muligheden for at præge repræsentantskabet. Stemmer kan afgives på hjemmesiden andel.dk frem til 22. marts.

arrow Debat: Ja tak til folkelig kontrol med milliardkoncern
14. marts 2021 kl. 14:19 Opdateret: kl. 20:56
arrow 400.000 sjællændere får rabat på elregningen
09. februar 2021 kl. 06:05 Opdateret: kl. 06:15
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk