26. januar 2020
Glenn Bejerholm var en meget travl mand lørdag, hvor Grej-Butikken åbnede i de nye lokaler på Skallegårdsvej og kunderne myldrede ind. Her er han i gang med at spole ny line på et fiskehjul. Foto: Helle Hansen
Glenn Bejerholm var en meget travl mand lørdag, hvor Grej-Butikken åbnede i de nye lokaler på Skallegårdsvej og kunderne myldrede ind. Her er han i gang med at spole ny line på et fiskehjul. Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grejet er i den grad landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grejet er i den grad landet
Næstved - 09. september 2019 kl. 19:31
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er Grej-Butikken i den grad åbnet i nye lokaler. På åbningsdagen lørdag strømmede det ind med folk, så at adressen nu er på Skallegårdsvej ud mod Vordingborgvej ved de fleste kunder vist godt allerede.

arrow Læs også: Meget mere grej i butikken

Grej-Butikken sælger jagt- og fiskeriudstyr og startede for otte år siden i den ene ende af Sct. Jørgens Parks butikscenter og flyttede senere op i DiBas tidligere lokaler, hvor der var en bankboks, som kunne bruges til ammunition. I forbindelse med den nye ombygning af butikscenteret skulle Grej-Butikken flytte igen for at give plads til et nyt torv. Og så valgte indehaver Glenn Bejerholm i stedet af finde nye lokaler.

- Vi var ved at vokse ud af lokalerne i Sct. Jørgens Park. Jeg har været glad for min tid der, men det er dyrt at ligge i et center, siger han.

I Sct. Jørgens Park var butikken i to plan og på i alt 220 kvadratmeter. Den nye butik er på 350 kvadratmeter i et plan. Grej-Butikken lukkede i Sct. Jørgens Park tilbage i februar og mellemlandede i lokaler på Vordingborgvej.

- Det var lidt en kamp at finde de rigtige nye lokaler, erkender Glenn Bejerholm, der dog tror på, at han nu er landet det rigtige sted. Rigtig mange var i hvert fald forbi lørdag, hvor der samtidig var åbning af det nye Kvickly Outlet samt Engborg lagersalg på samme vej.

arrow Glenn har fyldt den gamle bankboks med haglgeværer
05. september 2017 kl. 14:15 Opdateret: kl. 10:25

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk