23. november 2017
Kom til gospelworkshop i Førslev Kirke ved Fuglebjerg med den landskendte gospelinstruktør Hans Christian Jochimsen.
Kom til gospelworkshop i Førslev Kirke ved Fuglebjerg med den landskendte gospelinstruktør Hans Christian Jochimsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gospelworkshop i Førslev Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gospelworkshop i Førslev Kirke
Opdateret 05. februar 2015 kl. 12:08
Næstved - 31. januar 2012 kl. 09:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Fuglebjerg // Lørdag den 25. februar kl. 10-17 har du chancen for at deltage i en gospelworkshop i Førslev Kirke med en af gospelinstruktøren Hans Christian Jochimsen.

Det er Fuglebjerg Bibliotek, som i samarbejde med Kvislemark-Fyrendal-Førslev Pastorat har arrangeret workshoppen under Kultur- og Sundhedsprojektet. Her sætter biblioteket fokus på kulturelle oplevelsers gavnlige effekt på vores trivsel og helbred. Glæde og energi med gospel Mange hjerneforskere er enige om, at musik har en fantastisk evne til at påvirke vores sind. Og det er gospelsang, som giver hurtige resultater med masser af glæde og fornyet energi, et godt eksempel på.

- Hans Christian Jochimsen er en engageret, underholdende og dygtig underviser, der med sit smittende humør får danskere i alle aldre til at synge gospel. Og når man synger sammen med ham, får man meget mere end musik, fortæller projektleder Kirsten Fonborg Hansen, som selv synger med i et gospelkor.
Workshop og mini-koncert
- Workshoppen er til klokken 16. Herefter er der en mini-koncert med de sange, som læres i løbet af dagen. Hans Christian Jochimsen har desuden lovet at give et par solonumre, slutter Kirsten Fonborg Hansen og tilføjer, at alle er meget velkomne. Det er gratis at deltage i workshoppen. Til gengæld skal man selv tage madpakke, vand, kaffe o. lign. med hjemmefra.Man kan tilmelde sig ved at skrive til bibliotekar og projektleder Kirsten Fonborg Hansen på mail: kirha naestved.dk senest den 15. februar. Skriv dit navn, adresse og telefonnummer. Du kan også ringe på nr.: 55 88 40 23 eller henvende dig på Fuglebjerg Bibliotek.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk