24. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Giving Tuesday - 1. december er dedikeret til udsatte børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Giving Tuesday - 1. december er dedikeret til udsatte børn
Næstved - 25. november 2020 kl. 13:28
Af Jan Jensen

Et modspil til Black Friday - det kan man godt kalde Giving Tuesday, som er en ny indsamling til fordel for udsatte børn i Næstved Kommune. Det er Spar Nord i Næstved der sammen med Familiestøtten og Broen i Næstved står bag en givende tirsdag, hvor det er meningen at samle penge ind til børnefamilier der har det svært i tiden op til jul.

arrow Læs også: Julehjælp på vej til fattige familier: Så meget samlede de ind

Der er over 1.000 børn, som lever i fattigdom i Næstved Kommune. Det er børn der aldrig har prøvet at få, hvad de ønsker sig til deres fødselsdag. Det er også børn, som hvert år får ondt i maven op til jul, fordi det ikke er en rar tid hjemme hos dem.

Mobile Pay 22582

Til Giving Tuesday samler vi penge ind til Broen og Familiestøtten, der hjælper de udsatte familier i kommunen med både julehjælp og tøj og legetøj. Vil dig eller din virksomhed være med til at gøre en forskel, spørger Bjarne Nielsen, direktør Spar Nord i Næstved.

Hvis svaret er ja, kan man sende en mail til giving-tuesday@broen-naestved.dk. Beløb kan sendes via Mobile Pay på 22582.

- Oplys hvilket beløb I kunne tænke jer at støtte med, så sender vi en faktura. Beløbet kan naturligvis trækkes fra, og hvert beløb stort eller småt, vil gøre en kæmpe forskel, siger Bjarne Nielsen.

Alle bidragsydere vil blive offentliggjort på den officielle Giving Tuesday hjemmeside www.giving-tuesday.dk, så hvis man ønsker at være anonym, skal dette lige noteres. Her vil det samlede indsamlet beløb også blive offentliggjort.

arrow Udsolgt bykalender skaffer børn en god jul
23. oktober 2020 kl. 13:30 Opdateret: kl. 09:35
arrow Bikeevent i Happy2Fitness køres med stor sikkerhed
29. april 2020 kl. 13:00 Opdateret: kl. 09:28
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk