18. november 2019
Gerda-Rejser tager en sidste luksusrejse til Nordjylland med ophold på Sallingsund Færgekro og busture rundt i Nordjylland. Her er det efterhånden berømte Klitmøller i Thy, som er blevet døbt Cold Hawaii.  Foto: Cold Hawaii/Flickr
Gerda-Rejser tager en sidste luksusrejse til Nordjylland med ophold på Sallingsund Færgekro og busture rundt i Nordjylland. Her er det efterhånden berømte Klitmøller i Thy, som er blevet døbt Cold Hawaii. Foto: Cold Hawaii/Flickr
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gerda-Rejser tager på en sidste luksustur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gerda-Rejser tager på en sidste luksustur
Næstved - 25. juni 2019 kl. 21:34
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle epoker får en ende, og det gør Gerda-Rejser i Næstved også snart. Rejseselskabet med rødder i OK-Klubberne arrangerer i september en sidste rejse, og det bliver intet mindre end en luksustur til Nordjylland.

Kromand Jens-Peter Skov og Sallingsund Færgekro på Mors har tidligere taget imod Gerda-Rejser, og det gør de nu en sidste gang. Luksusdelen handler blandt andet om, at kroen både sørger for indkvartering, men også for mad på dagsturene rundt i det nordjyske, og det er med krofatter som guide og garant for hvide duge og blomster på picnicbordene.

De seneste år har Gerda Johansen og Bjørn Falck-Petersen stået for rejserne til både ind- og udland, men alderen løber hurtigt, så nu bliver det til en sidste rejse i spidsen for de friske seniorer.

- Med dette års udgang er det slut, og vi går på pension. Vi har valgt at slutte af med manér, så derfor tilbyder vi for sidste gang en rigtig luksustur til et af vore mest populære rejsemål gennem tiderne, siger 85-årige Gerda Johansen fra Næstved, som i sin tid var med til at starte og navngive rejseklubben.

Rejserne er omtalt i OK-Klubbernes blad, som findes på biblioteket. Der er stadig få pladser tilbage på luksusturen, men det er med at være hurtig, hvis man vil med. Seneste frist er i begyndelse af juli.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk