6. maj 2021
Efter flere års familiestridigheder er det tidligere van Hasendonk-gartneri i Fårup nu blevet solgt. Illustration: Claus Valentin
Efter flere års familiestridigheder er det tidligere van Hasendonk-gartneri i Fårup nu blevet solgt. Illustration: Claus Valentin
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gartneri solgt på første tvangsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gartneri solgt på første tvangsauktion
Opdateret 29. november 2013 kl. 14:04
Næstved - 28. november 2013 kl. 06:00
Af Robert Andersen

Fårup: Den tidligere gartneriejendom - ejet af Pieter van Hasendonk - i Fårup sydfor Næstved blev sat på tvangsauktion på grund af en strid i familien van Hasendonk, og ejendommen er nu solgt til Bjarne Molter.

Onsdag 20. november blev sagen afgjort ved Fogedretten i Næstved. Det højeste bud lød på 720.000 kroner, men Nordea Kredit, der har mere end to millioner kroner i klemme, mente ikke, beløbet var højt nok og begærede via deres advokat en ny tvangsauktion.

Den skulle foregå onsdag 15. januar 2014 kl. 13. Parterne indgik dog en hammerslagsaftale, der muliggør, at de kan indgå en aftale mellem de to tvangsauktioner og derefter droppe den nye tvangsauktion.

Den nye tvangsauktion er netop blevet aflyst. Nordea Kredit og Bjarne Molter er blevet enige om en pris. Bjarne Molter ønsker dog ikke at oplyse prisen på ejendommen.

Sjællandske har tidligere beskrevet familiestriden, der ligger bag tvangsauktion, hvor mor og søn er kommet på tværs af hinanden.

Efter gartner Pieter van Hasendonk i 2007 afgik ved døden, og enken Hanne Birthe van Hasendonk måtte opgive at drive gartneriet videre.

Sønnen og svigerdatteren, Casper og Jannie van Hasendonk, betakkede sig og ville ikke drive virksomheden videre. Det forpestede familierelationerne.

Casper og Jannie van Hasendonk ønskede selv at købe ejendommen, men deres bud på 600.000 kroner var ikke nok. Nu ønsker de den nye ejer held og lykke med købet.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk