13. december 2019
Rollespillet blev afholdt over i alt seks dage i et isoleret område i Kalbyrisskoven. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Rollespillet blev afholdt over i alt seks dage i et isoleret område i Kalbyrisskoven. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Game of Thrones i udkanten af Kalbyrisskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Game of Thrones i udkanten af Kalbyrisskoven
Næstved - 22. juli 2019 kl. 14:33
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved: For tredje gang på fire år arrangerede de to Næstved-gutter Bjørn Friborg og "Dalle" Tronspillet i den netop overståede uge. Men det var første gang, at det stort anlagte rollespil kom til Næstved efter tidligere at have været afholdt i Brøndby og Slagelse.

- Rammerne her er helt perfekte. Der er en fantastisk natur med et bakket terræn, her er smukt, og det er isoleret. Hvis vi laver arrangementet igen, bliver det nok her i Næstved, for vi har haft et super godt samarbejde med Næstved Rollespilsforening og Gardehusarregimentets Veteran Panser og Køretøjsforening, siger Bjørn Friborg.

Sidstnævnte har lagt område til for de 80 rollespillere - af begge køn og i alle aldre fra 18 år og op - der har sovet i telt på marken nær Kalbyrisskoven.

Fra deltagerne vågnede onsdag morgen har de været en del af spillet, der foregår i Game of Thrones-universet - det er en populær både bog- og tv-serie.

- Men det er ikke sådan, at der er en, som er den karakter, Nikolaj Coster-Waldau spiller. I år er alle bønder. Det er der nogle, som synes er vildt fedt, mens andre savner at være helte, adelige eller troldmænd, fortæller Bjørn Friborg.

Han var den første herhjemme til at finde på at lave et rollespil baseret på Game of Thrones, som han selv er kæmpe fan af.

- Og så adskiller vi os også ved, at her ikke er noget plot, som ellers er normen i rollespil. Vi sætter bare rammerne, og så kan deltagerne skabe deres historier på kryds og tværs.

Læs resten af historien i Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk