19. oktober 2019
Foråret er over os, og GAME er klar på asfalten. Privatfoto
Foråret er over os, og GAME er klar på asfalten. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: GAME skyder gadeidrætssæsonen i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GAME skyder gadeidrætssæsonen i gang
Næstved - 16. april 2019 kl. 10:06
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klar, parat, gadesæson opstart. Dagene bliver længere, vejret varmere, og gaderne begynder at summe af liv. Det betyder, at GAME i Næstved nu kridter asfalten op og starter træninger i streetbasket, gadefodbold og street dance i Sydbyen.

GAMEs lokale frivillige instruktører, kaldet Playmakere, står klar til at drive ugentlige træninger i 33 zoner fordelt i hele landet.

Børn og unge i Næstved, der brænder for gadeidræt og gadekultur, kan se frem til masser af turneringer, aktiviteter og bevægelse på asfalten, da GAME's træninger i streetbasket, gadefodbold og street dance.

- Vores Playmakere har glædet sig enormt meget til at komme i gang med zone-træningerne på asfalten. De har netop været på uddannelses-camp, så de er klar til at drive endnu federe træninger for børn og unge, fortæller Asmat El Ouargui, som er projektkoordinator på Playmakerprogrammet.

GAME-zone Næstved holder til på basketbanen, på Rød bane og ved det kreative rum på Sydpolen - alle ved Kobberbakkeskolen, hvor der er ugentlige træninger i streetbasket, gadefodbold og street dance.

Streetbasket: Hver torsdag kl. 17.00-18.30 på basketbanen ved Kobberbakkeskolen

Gadefodbold: Hver tirsdag og onsdag kl. 17.00-18.30 på rød bane ved Kobberbakkeskolen

Street dance: Hver tirsdag kl. 17.00-18.30 ved det kreative rum på Sydpolen

Alle børn og unge i alderen 8 til 16 år er velkommen til at dukke op til træningerne. Det er helt gratis, og alle kan være med, også selvom man ikke har prøvet det før.

GAME-zone Næstved driver aktiviteterne i samarbejde med Center for Børn og Unge i Næstved Kommune og Kultur- og Fritdsforvaltningen i Næstved Kommune.

Der er knyttet et team af frivillige Playmakere til hver GAME-zone. Playmakere er unge, lokale, frivillige, som GAME uddanner til at drive ugentlige træninger og andre fede aktiviteter i boligområder. Playmakerne er rollemodeller og er en vigtig del af de sociale forandringer, som GAME arbejder for.

GAME er en non-profit organisation, som arbejder med gadeidræt og gadekultur. GAME driver ugentlige træninger for børn og unge i 33 boligområder i hele landet samt i gadeidrætshuse i København, Esbjerg, Aalborg og Viborg. Målet er at sænke tærsklen til idræt, så flere børn og unge kan være med.

Ved yderligere information og flere billeder kontakt:

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk