12. juli 2020
- Det er dejligt, at patienterne og medlemmerne begynder at vende tilbage, og de er med på at prøve nye coronasikre initiativer af, siger Jacob Nordholt Hansen. Foto: Claus Rasmussen
- Det er dejligt, at patienterne og medlemmerne begynder at vende tilbage, og de er med på at prøve nye coronasikre initiativer af, siger Jacob Nordholt Hansen. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fysioterapeuter tilbage med nyt og gammelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fysioterapeuter tilbage med nyt og gammelt
Næstved - 03. juni 2020 kl. 10:18
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi gik fra at have 100 patienter hver dag, plus rigtig mange hold og aktiviteter, til nul på en enkelt dag.

Sådan siger Jacob Nordholt Hansen, indehaver af FysioDanmark i Sct. Jørgens Park Butikscenter. Han glæder sig derfor over, at tingene nu så småt er ved at være tilbage til samme tilstand, som de var inden coronakrisen.

- Vi har mange patienter, der har kritisk behov for behandling for at kunne opretholde en normal hverdag. For dem har nedlukningen været en særlig svær tid, siger han og fortsætter:

- Vi har opretholdt et nødberedskab til de mest alvorlige og akutte problemer og tilbyder fortsat konsultation via telefon og video, men der er ingen tvivl om, at vi er meget glade for at kunne behandle i klinikken igen.

Der mangler stadig noget

Alt er dog ikke ved det gamle. Klinikkens træningsfaciliteter er fortsat lukkede, og derfor er der tænkt i kreative løsninger for at holde gang i aktiviteterne.

- Lige nu rykker flere af vores hold udenfor, hvor vi træner sammen under åben himmel. Det er blandt andet muligt at deltage i holdtræning online og sparre med fysioterapeuten hjemmefra via computeren, tablet eller telefonen, forklarer Jacob Nordholt Hansen og fortsætter:

- Vi fokuserer på at få den nye hverdag til at fungere i klinikken, og heldigvis går det rigtigt godt med at følge de nye retningslinjer, så alle kan komme sikkert til fysioterapeuten.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk