20. oktober 2021
Jacob Ellemann fik set byens stolthed; Slattenpatten på Axeltorv i sammen med den lokale Venstretop, Kr. Skov-Andersen, Kristen Devantier, og Jacob Mols Foto: Anders Ole Olsen
Jacob Ellemann fik set byens stolthed; Slattenpatten på Axeltorv i sammen med den lokale Venstretop, Kr. Skov-Andersen, Kristen Devantier, og Jacob Mols Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frihed til at vælge alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frihed til at vælge alt
Næstved - 13. oktober 2021 kl. 20:44
Af Anita Corpas

Formand for Venstre Jacob Ellemann var onsdag formiddag på lynvisit i Næstved.

Spidskandidat for Venstre til Kommunalvalget Kristian Skov-Andersen tog imod og præsenterede landsfaderen for det lokale Venstres nye slogan »Det næste Næstved«.

- Man skal lige falde over stavelserne, men ellers er det godt, sagde Jacob Ellemann og peger på, at det fint bakker op om Venstres projekt i den kommunale valgkamp, som handler om, frihed til at vælge stort set alt.

- Velfærdsmedarbejderne skal sætte fri, sagde Jacob Ellemann og forklarede, at står det til Venstre, skal pengene fremover følge borgerne.

Det betyder, at borgerne i så fald frit skal kunne vælge alt fra madordning til vuggestueplads eller plejehjem, så at sige på alle hylder.

- Ingen er bedre til at drive en institution eller et plejehjem, end de der arbejder med det. Sæt dem fri, og lad dem drive det, som de vil, sagde Venstres formand og pointerede, at det ikke blot gælder private, men også offentlige ansatte.

Måling er glæde
Hvorvidt et tilbud er en succes, skal måles på borgernes tilfredshed, mener formanden.

- De eneste målinger, der dur, er borgernes tilfredshed og om borgerne glade og tilfredse.

- Hvis ikke de er det, så kan borgerne vælge noiget andet. gå et andet sted - og så får vi lukket alt det der ikke kan opfylde, hvad borgerne vil have, fastslog Jacob Ellemand kontant og fortsatte tueren videre til Tappernøje.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk