31. maj 2020
Brøderup Efterskole lægger lokaler til vælgermøde om grundskolen. Det sker mandag den 3. juni.
Brøderup Efterskole lægger lokaler til vælgermøde om grundskolen. Det sker mandag den 3. juni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fremtidens skole til politisk debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremtidens skole til politisk debat
Næstved - 28. maj 2019 kl. 15:00
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1,9 millioner danskere er i daglig berøring med skolen. Enten som elev, forældre eller ansat på en friskole eller i folkeskolen. Grundskolens fremtid er et vigtigt politisk emne i valgkampen, og derfor inviterer Frie Skolers Lærerforening og Danmarks Lærerforening alle interesserede til vælgermøde.

arrow Læs også: EU-politiker har for travlt til valgmøde

Det sker mandag den 3. juni kl. 16.30 på Brøderup Efterskole i Tappernøje, hvor man kan møde lokale folketingskandidater, som sammen med Frie Skolers Lærerforening og Danmarks Lærerforening diskuterer, hvordan skolen skal se ud i fremtiden.

Hvad vil de politiske partier med grundskolen? Hvilken skole ser de for sig? Og hvad vil de gøre for, at vi kommer derhen? Det er blandt de spørgsmål, de er på dagsordenen. Ved vælgermødet deltager blandt andre: Bertel Haarder (V), Brigitte Klintskov Jerkel (K), René Christensen (DF), Emil Blücher (LA), Eva Guldfred (KD), Charlotte Birk (Å), Peter Seier Christensen (NB), Martin Nordstjerne Rasmussen, Partiet Klaus Riskær Pedersen, Vibeke Grønbæk (RV) og Mathilde Vinther (EL).

Næstformand for Frie Skolers Lærerforening, Monica Lendal Jørgensen, og kredsformand i Danmarks Lærerforening, Mette Brendstrup, fungerer som opponenter. Der serveres kaffe og kage, inden debatten starter klokken 17. Tilmelding er ikke nødvendig. Man skal bare møde op på Karlshøj 40, 4733 Tappernøje.

arrow Top-politikere har for travlt: Dropper vælgermøder
15. maj 2019 kl. 10:03 Opdateret: kl. 08:26
arrow De røde besøgte de blå: Kødløs klimadebat
15. maj 2019 kl. 09:25 Opdateret: kl. 08:47
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk