22. april 2019
Salgsdirektør Jakob H. Larsson har 14. december 25-års jubilæum hos Conveyor Teknik. Her ses har i firmaets mødelokale, hvor han gerne fortæller om de tre forskellige ophæng for conveyor systemer, det manuelle, single automat og power & free. Foto: Helle Hansen
Salgsdirektør Jakob H. Larsson har 14. december 25-års jubilæum hos Conveyor Teknik. Her ses har i firmaets mødelokale, hvor han gerne fortæller om de tre forskellige ophæng for conveyor systemer, det manuelle, single automat og power & free. Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra montør til direktør og nu salgschef: 25 år hos virksomhed i vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra montør til direktør og nu salgschef: 25 år hos virksomhed i vækst
Næstved - 13. december 2018 kl. 16:57
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Conveyor Teknik i Næstved havde 25-års jubilæum den 1. november, og 14. december kan firmaets salgsdirektør og medejer Jakob Hvidt Larsson også fejre 25 år i firmaets tjeneste.

Frem til 1. marts i år var han faktisk firmaets administrerende direktør.

- Men vi blev pludselig en meget stor virksomhed, hvor der er brug for, at den administrerende direktør er hjemme i virksomheden og ikke ude at rejse en masse, siger lokale 48-årige Jakob Hvidt Larsson, som rigtig gerne igen ville koncentrere sig om salg.

- Så jeg anbefalede, at vores daværende formand for bestyrelsen Allan Jørgensen blev vores nye administrerende direktør, siger jubilaren. Og sådan blev det.

Jakob Hvidt Larsson var i mesterlære som klejnsmed hos Smedemestre Edvard Falch & Søn i Kindhestegade, hvor han blev udlært tilbage i 1991. 14. december 1993 begyndte han som montør i Conveyor Teknik og kom siden rundt om projektledelse og salg.

I 2003 købte han sig ind i firmaet, som han i dag ejer halvdelen af. Stifteren Jens Bruun ejer den anden halvdel.

I 2011 blev han administrerende direktør, men det blev en stor mundfuld, da firmaet skiftede fra at være en ingeniør- og handelsvirksomhed til pludselig også at have produktion. Mere og mere produktion blev taget hjem for at holde omkostningerne nede men medførte selvfølgelig også, at her kom flere ansatte. I dag er her 28 medarbejdere.

- Man skal være store i dag for at overleve, så nu skal vi ud over stepperne, siger Jakob Hvidt Larsson.

Firmet har et mål om at vækste 25 procent over de næste tre år, og til sommer flytter Conveyor Teknik fra Industrivej 9, hvor de ellers har ligget siden starten, til nye lokaler i Stenstrup.

I dag har de lejede lagerlokaler hos Howden, og produktionen af kæder til anlæggene er i alle årene foregået på smedevækstedet hos Næstved Sociale Virksomhed, hvilket stopper i næste uge. Det skal Conveyor Teknik selv stå for fremover, så efterhånden er der seriøst brug for mere plads.

Mere plads får firmaet i det gamle Tuborgdepot på Glarmestervænget 8, som i øjeblikket er ved at blive skræddersyet til Conveyor Tekniks behov. Her bliver indflytning 1. juli næste år.

- Det glæder vi os alle sammen utrolig meget til, siger Jakob Hvidt Larsson, der ikke helt kan forstå, at han har været der i 25 år.

- Men sådan er det jo nok, når ens hobby er ens arbejde, siger han, der meget vel kan gå hen også og få 50 års jubilæum i virksomheden.

- Jeg skal i hvert fald bæres væk, siger Jakob Hvidt Larsson, der stadig synes, at hans arbejde er vildt spændende.

I første omgang fejres hans 25-års jubilæum ved en reception fredag den 14. december kl. 13-15 i virksomhedens lokaler på Industrivej 9.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk