19. januar 2020
Ole Sauerberg stopper som forpagter af Herlufmagle Hallens cafeteria. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Ole Sauerberg stopper som forpagter af Herlufmagle Hallens cafeteria. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forpagterskifte i Herlufmagle-Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forpagterskifte i Herlufmagle-Hallen
Næstved - 11. september 2019 kl. 13:30
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

49-årige Ole Sauerberg stopper som forpagter af cafeteriet i Herlufmagle-Hallen. Han har stået i køkkenet siden oktober 2016 og overtog forpagtningen sammen med sin afdøde mand Michael Sauerberg, der sov stille ind på et hotel i Thailand blot syv måneder efter. Trods dyb sorg valgte Ole Sauerberg at drive Herlufmagle-Hallens cafeteria videre. Nu har han valgt at sige stop og give stafetten til en anden.

- Det har grobund i hele det, der skete dengang. Nu har jeg været alene herude nogle år. Når man har sådan et arbejde, lever og ånder man for det. Det har været en sjov tid, og jeg elsker Herlufmagle, vores gæster og stedet, siger Ole Sauerberg.

- Tiden er moden til at skifte og sadle om. Jeg er nødt til at have et privatliv og leve igen, siger Ole Sauerberg, der har fået job som tjener på Københavner Caféen på Badstuestræde og flytter fra Broksø ved Herlufmagle og tilbage til København, hvor mange af vennerne også bor.

Ny forpagter er Madtrylleriet med Tobias Nyberg i spisen, der overtager forpagtningen og alle bookede arrangementer fra den 1. oktober. Ole Sauerberg byder på et glas vin og lidt knas i cafeteriet i Herlufmagle-Hallen lørdag den 28. september klokken 16 til 18, hvor han siger tak for denne gang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk