23. april 2021
Mød forfatter Kristian Bang Foss, når han kommer til Næstved Bibliotek torsdag den 22. oktober og holder foredrag. Privatfoto
Mød forfatter Kristian Bang Foss, når han kommer til Næstved Bibliotek torsdag den 22. oktober og holder foredrag. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forfatterforedrag på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfatterforedrag på biblioteket
Næstved - 12. oktober 2020 kl. 15:57

Kristian Bang Foss har skrevet den tankevækkende og sjove roman »Frank vender hjem«, som en anmelder kaldte samtidens »Lykke-Per«. Han holder foredrag på Næstved Bibliotek torsdag den 22. oktober.

arrow Læs også: Håndarbejdslærer strikkede helt særlig rejse sammen

Kristian Bang Foss debuterede i 2004 og har blandt andet skrevet romanerne »Stormen i 99« og »Døden kører Audi«. Han har vundet flere priser og er oversat til en del sprog.

Foredraget er en del af optakten til næste års litteraturfestival »Waiting for Næver Ending Stories«. Her fortæller Kristian Bang Foss om arbejdet med sin anmelderroste bestseller, der portrætterer to vidt forskellige danske familier. Familierne bliver skildret over to generationer med fokus på mønsterbryderen Frank.

Mød tidligere elev

Arrangementet starter klokken 18.30, hvor tidligere elev fra forfatterlinjen på Talentskolen i Næstved, Gustav Valdemar Strange, som optakt til foredraget går på scenen.

Han er netop begyndt på Forfatterskolen i København og er medstifter og redaktør på forlaget Tredje september. I det regi har han været med til at oversætte »Ingenting skete« (2018) af norske Inger Wold Lund og »Barndomstolen« (2020) af svenske Ulf Karl Olov Nilsson. Han har også været redaktør af tidsskriftet Trappe Tusind, da han studerede Litteraturvidenskab.

Kristian Bang Foss går på klokken 19, og arrangementet slutter klokken 20.30.

Optakt til festival

I foråret var bibliotekerne lukket ned på grund af corona. Nu er der forfatterforedrag igen - selvfølgelig med fokus på at overholde coronaretningslinjerne med afstand og håndsprit.

Et velbesøgt foredrag med Iben Mondrup er afholdt, og der vil komme flere under navnet »Waiting for Næver Ending Stories«, som optakt til næste års festival, der er planlagt til at blive afholdt den 7. til 8. maj 2021 med støtte fra Mærk Næstved.

than

arrow Hærværk: Infoskabe revet ned og smadret
17. oktober 2020 kl. 18:10 Opdateret: kl. 13:07
arrow Podcast sammen med andre: Det bliver uhyggeligt
17. oktober 2020 kl. 10:35 Opdateret: kl. 09:49
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk