26. september 2021
Erik Madsen (nummer to fra venstre) stod i lørdags frem her i Sjællandske sammen med tre andre forældre og fortalte om deres frustrationer over kyssesagen og ledelsens håndtering af den. De øvrige på billedet er (fra venstre) Birgitte Bro Petersen, Kenneth Petersen og Heidi Frederiksen. Foto: Kim Rasmussen
Erik Madsen (nummer to fra venstre) stod i lørdags frem her i Sjællandske sammen med tre andre forældre og fortalte om deres frustrationer over kyssesagen og ledelsens håndtering af den. De øvrige på billedet er (fra venstre) Birgitte Bro Petersen, Kenneth Petersen og Heidi Frederiksen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forælder: Alle har tabt her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Forælder: Alle har tabt her
Næstved - 27. november 2019 kl. 11:44
Af Helle Hansen

- Alle har tabt her. Resultatet blev det samme, men vi havde gerne været omvejen foruden.

arrow Læs også: Mystiske skolenavne uden logik ændres måske

Ordene kommer fra Erik Madsen, forælder til en af eleverne i 6. klasse på Lille Næstved Skoles afdeling Karrebæk i Næstved, og en af de, der lørdag stod frem i Sjællandske og fortalte om, hvordan de har mistet tilliden til klasselæreren efter episoden med kysseriet.

Sagen handler om to drenge fra klassen, der tilbage i starten af september tungekyssede, mens læreren filmede dem med mobilen, og så om en efterfølgende tvungen tillidsøvelse for alle klassens elever med kys på kinden.

Nu er klasselæreren så fritaget for undervisning i den pågældende klasse på ubestemt tid, fremgår det af en besked fra afdelingens daglige leder Christina Juul Larsen på Aula.

Beskeden på Aula blev sendt ud mandag morgen oven på en weekend, hvor sagen først blev omtalt i Sjællandske og siden blev taget op af flere andre medier.

- Vi blev også kontaktet af Aftenshowet men takkede nej til at medvirke, siger Erik Madsen.

Efter flere måneder med adskillige møder og skriverier frem og tilbage mellem forældre og ledelse, valgte en gruppe af forældrene i sidste uge at gå til Sjællandske med deres frustrationer, da de ikke længere havde tillid til klasselæreren. Det er den omvej, Erik Madsen refererer til, at han gerne havde været foruden.

- Hvis bare ledelsen havde allokeret hende et andet sted hen noget tidligere, så var der aldrig blevet sådan en stor sag ud af det, mener han.

- Det er en bekymrende måde, sagen er håndteret på. Jeg håber, ledelsen har fået en lærestreg, siger Erik Madsen, der har funderet lidt over ordlyden af beskeden på Aula, der kunne tolkes derhen, at klasselæreren pt. er sygemeldt.

Leder af Lille Næstved Skole Torben Møller Nielsen har ingen kommentarer til, hvorfor læreren er fritaget for undervisning i den pågældende klasse, og skolechef Lars Nedergaard melder pas, da han intet kender til den seneste udvikling i sagen.

- Vi ønsker på ingen måde, at hun går og har det dårligt, siger Erik Madsen om klasselæreren.

- Det går bare ikke, at hun fortsætter i den klasse, tilføjer han og taler om klassens ve og vel.

Pt. bliver klassen vikardækket.

- Så må vi se at komme videre her fra, siger han.

arrow 15-årig kedede sig i matematik og truede med skoleskyderi
27. november 2019 kl. 13:22 Opdateret: kl. 13:20
arrow Kyssesag får konsekvenser - Ung lærer sendt uden for klassen
27. november 2019 kl. 04:57 Opdateret: kl. 17:31
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk