20. november 2017
YouTuber Albert Dyrlund, der blandt andet er kendt for hittet »Ulla«, kommer til Næstved Storcenter 28. oktober. Privatfoto
YouTuber Albert Dyrlund, der blandt andet er kendt for hittet »Ulla«, kommer til Næstved Storcenter 28. oktober. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Følger du også YouTuberen Albert Dyrlund?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Følger du også YouTuberen Albert Dyrlund?
Næstved - 23. oktober 2017 kl. 08:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En af tidens mest populære navne på YouTube, Albert Dyrlund, kommer til Næstved Storcenter lørdag den 28. oktober klokken 12. Her optræder han på Kurts Torv, hvor han synger og giver autografer. Det er også muligt at få taget selfies med ham.

Albert Dyrlund er især kendt blandt de helt unge. På YouTube følges han af over 150.000 på hans egen YouTube kanal, og hans nyeste video »Smuk uden filter« er på blot to uger blevet afspillet mere end 600.000 gange. Albert Dyrlunds store sommerhit »Ulla« er afspillet næsten tre millioner gange inden for de seneste fire måneder, og hittet »Hellerup-dreng«, der kickstartede hans musikalske karriere for et år siden, er afspillet over 4,5 millioner gange.

Albert Dyrlund startede allerede i 7. klasse med at lave underholdning, sjov og spas på de sociale medier og vandt blandt andet en konkurrence i Ramasjang med sin egen musikvideo. Sidenhen blev det til deltagelse i X-faktor i 2014, og herefter gik det stærkt. Albert Dyrlund droppede gymnasiet for at blive professionel fuldtids YouTuber og lever i dag af sin musik.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk