13. april 2021
Her er planerne, der forvandler HG?s opvisningsbane foran klubhuset til en multibane med klatrebaner, parkour, forhindringsbaner, udendørs fitnessredskaber og skaterrampe.
Her er planerne, der forvandler HG?s opvisningsbane foran klubhuset til en multibane med klatrebaner, parkour, forhindringsbaner, udendørs fitnessredskaber og skaterrampe.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldvrede: Byens største idrætsklub forvandler opvisningsbane til døgnåben legeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldvrede: Byens største idrætsklub forvandler opvisningsbane til døgnåben legeplads
Opdateret 16. november 2018 kl. 08:50
Næstved - 16. november 2018 kl. 05:57
Af Kim Palm

Utallige fodboldspillere har snøret støvlerne og set frem til kampe på klubbens fornemste græstæppe: Opvisningsbanen foran klubhuset på Herlufsholm Stadion.

arrow Læs også: Debat: Tak for kampen på det smukke stadion

Men står det til et bredt flertal i HG's hovedbestyrelse, så skal opvisningsbanen pløjes op og give plads til anden etape af klubbens storstilede projekt Bold & bevægelse, der vil forvandle opvisningsbanen til et døgnåbent motionstilbud med leg og bevægelse, klatrebaner, parkour, forhindringsbaner, udendørs fitnessredskaber og skateboardrampe.

- Opvisningsbanen er hjerteblod for HG fodbold. Det er Sydsjællands smukkeste fodboldanlæg, som nu skal forvandles til byens dyreste legeplads. Det er sørgeligt, siger formand for HG-fodbold, Jesper Hansen.

Fodboldklubben har derfor foreslået en alternativ placering af den nye multibane for idrætsaktiviteter. Men ifølge Flemming Jørgensen, der er formand for HG's hovedbestyrelse, hvis mange afdelinger tæller over 4.300 medlemmer, står fodbolden alene med sin kritik.

- Vi kan ikke stoppe på halvvejen. Bold- og bevægelse skal placeres, hvor det altid har været meningen, nemlig på opvisningsbanen. Det kan ikke placeres andre steder. Det er kravet fra såvel kommunen som Lokale- og Anlægsfonden, siger Flemming Jørgensen.

Dermed realiseres anden etape af Bold og bevægelse, et projekt til over 13 millioner kroner. Første etape gik til kunstgræs til fodboldafdelingen, som nu må afgive opvisningsbanen til fordel for børn, unge, seniorer og aldrende motionister, der vil klatre, skate og dyrke parkour.

arrow Efter voldsom fodboldballade: Kommunen vil ikke blande sig
18. november 2018 kl. 13:57 Opdateret: kl. 10:24
arrow Debat: Man har et standpunkt til man tager et nyt
17. november 2018 kl. 11:56 Opdateret: kl. 10:32
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk