19. april 2021
Der tre videoer på Fishing Zealands YouTube-kanal, som varer mellem 30 og 45 minutter. Der kommer løbende flere videoer til. For yderligere information skal man besøge Fishing Zealands hjemmeside. Privatfoto
Der tre videoer på Fishing Zealands YouTube-kanal, som varer mellem 30 og 45 minutter. Der kommer løbende flere videoer til. For yderligere information skal man besøge Fishing Zealands hjemmeside. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fluefiskeri: De binder sammen - hver for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fluefiskeri: De binder sammen - hver for sig
Næstved - 06. marts 2021 kl. 17:34
Af Michael Hansen

Snart er det tid til at lufte fiskestangen og kaste snoren ud efter bid i søer, åer, vandløb eller til havs, når havørrederne, laks og aborrerne søger mod det varmere vand. Siden starten af februar har Fishing Zealand hver torsdag inviteret til fluebindingsaftener på deres YouTube-kanal, for fluerne skal bindes, og det kan de sagtens blive gjort hver for sig også selvom coronaen raser.

arrow Læs også: Tag med ud og fisk med fluestang

Navnet på initiativet har de kaldt for »Bind sammen - hver for sig«.

I deres videoer uddeler dygtige og kendte fluebindere/fluefiskere tips og tricks til, hvordan fluerne bliver bundet bedst muligt og opnår de bedst mulige forudsætninger for at få bid på krogen.

Fif og tricks

De inviterede fluebindere vil, udover at binde fluer, fortælle om, hvordan fluerne fiskes, hvornår de er mest effektive, fortælle om deres foretrukne grej.

Det krydrer de med gode fangst-historier og giver et par hotte tips til, hvordan man kan give sig i kast med kystfiskeriet i denne her tid.

Videoer på YouTube

Inden arrangementet går i gang vil der blive uploadet en materialeliste på Fishing Zealand til fluerne, så alle derude bag skærmen har mulighed for at binde med.

I skrivende stund ligger der tre videoer på Fishing Zealands YouTube-kanal, som varer mellem 30 og 45 minutter.

Der kommer løbende flere videoer til.

For yderligere information skal man besøge Fishing Zealands hjemmeside.

arrow Skudte skarver smager godt
06. marts 2021 kl. 08:02 Opdateret: kl. 17:47
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk