22. januar 2019
Dorte Roholte bogstaveligt talt sprøjter bøger ud af computeren. Seneste udgivelse er nr. 75, og der venter stadig to bøger i trilogien Drengehjemmet. Privatfoto
Dorte Roholte bogstaveligt talt sprøjter bøger ud af computeren. Seneste udgivelse er nr. 75, og der venter stadig to bøger i trilogien Drengehjemmet. Privatfoto
Foto: MonaGrundsoe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flittig forfatter runder bog nummer 75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flittig forfatter runder bog nummer 75
Næstved - 15. maj 2018 kl. 16:37
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er blevet til tusindevis af noveller og romaner til de danske ugeblade, frilæsningstekster og bøger primært for børn og unge.

Nu har Dorte Roholte fra Næstved udgivet endnu en bog på forlaget Høst og Søn, og det er et lille jubilæum: Det er nr. 75 og bogen hedder »Mørke Møder«.

Det skriver Sjællandske.

- Den er første del af trilogien Drengehjemmet og er fyldt med gys, spænding, overraskende venskaber og en paranormal romance, fortæller Dorte Roholte, som i snart 30 år har haft skriveriet som sin fuldtidsbeskæftigelse.

Hovedpersonen i den første bog i trilogien er Emma på 13 år. Hun i krise over at skulle flytte fra skolen og bedsteveninden. Hendes forældre har kastet deres håb og penge i et gammelt drengehjem, som ligger ude midt i ingenting og tilmed i en "død zone" uden internetforbindelse.

Men hurtigt overskygges Emmas egne problemer af de mærkeligste hændelser i det gamle hus.

- Jeg kredser i mit forfatterskab ofte om det mystiske og sætter det gerne ind i en hverdagsramme, siger Dorte Roholte.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk