24. oktober 2020
Selv om de indsatte i en lille uges tid har haft mulighed for at få besøg af deres børn, har der ikke været nogen af slagsens i Næstved Arrest. Foto: Jens Wollesen
Selv om de indsatte i en lille uges tid har haft mulighed for at få besøg af deres børn, har der ikke været nogen af slagsens i Næstved Arrest. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere besøg i arresten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere besøg i arresten
Næstved - 28. maj 2020 kl. 17:47

Fra i morgen kan alle indsatte i Næstved Arrest få besøg igen - undtagen arrestanter underlagt besøgs- og brevkontrol. Som et led i genåbningens fase 2 bliver det nu muligt at få besøg af nære pårørende.

arrow Læs også: Det gode hjerte og kærligheden er ikke altid nok

Indsatte i arresten fik allerede fra 18. maj igen mulighed for at få besøg af deres mindreårige børn, og den ordning udvides altså nu.

- Jeg er glad for, at vi nu kan udvide adgangen til besøg, så flere indsatte får mulighed for at få besøg af deres nære pårørende. Vi begynder nu at nærme os mere almindelige rammer for besøg, og det ved vi, at mange indsatte og pårørende har set frem til. Det vil fortsat ske på en kontrolleret og sundhedsfaglig forsvarlig måde, siger fungerende direktør for kriminalforsorgen Lykke Sørensen.

Det forventes, at der til at starte med kan komme mange anmodninger om besøg fra nære pårørende. Derfor kan der, alt efter de lokale forhold, opstå behov for at begrænse hyppighed og varighed af besøgene, men det er der ikke umiddelbart lagt op til i Næstved.

- Faktisk har vi slet ikke haft et eneste besøg endnu efter genåbningen, og kun et enkelt er berammet. Det er ikke, fordi vores indsatte ikke har børn, men mange af dem er anbragt uden for hjemmet, og så tager det lidt længere tid, når plejefamilier og så videre også skal inddrages, fortæller Paw Larsen, enhedsleder i Næstved Arrest.

esby

arrow En helt almindelig ualmindelig familie
21. august 2020 kl. 11:48 Opdateret: kl. 14:09
arrow Rugemor fik tvangsfjernet tvillinger
20. august 2020 kl. 13:51 Opdateret: kl. 18:40
arrow Godhavnsdrenge kræver erstatning efter statens undskyldning
04. august 2020 kl. 21:35 Opdateret: kl. 21:36
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk