26. februar 2020
I 2017 åbnede Flammen restaurant i Næstved. Restaurantchef Didde Surufka Nielsen holder sammen med de andre ansatte fri søndag den 15. september.
I 2017 åbnede Flammen restaurant i Næstved. Restaurantchef Didde Surufka Nielsen holder sammen med de andre ansatte fri søndag den 15. september.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flammen lukker alle restauranter - 700 medarbejdere skal til fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flammen lukker alle restauranter - 700 medarbejdere skal til fest
Opdateret 09. september 2019 kl. 11:54
Næstved - 09. september 2019 kl. 11:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er 10 år siden, familien Rosenfeldt Sunddal slog dørene op til den første Restaurant Flammen og bød danskerne indenfor til grillbuffet. Siden er Flammen vokset til 15 restauranter fordelt over hele Danmark, hvoraf den ene er placeret i Næstved, samt en enkelt restaurant i Tyskland.

arrow Læs også: Restaurant Flammen får sønderlemmende kritik: Nu svarer direktør igen

Der er god grund til at fejre den runde dag, mener Flammens administrerende direktør Piet Klein. Restaurant Flammen har derfor inviteret alle medarbejdere til 10-års fødselsdag og holder lukket i restauranter og TakeAway landet over søndag den 15. september.

- Den udvikling Flammen har gennemgået, er i allerhøjeste grad vores mange dygtige medarbejderes fortjeneste, så derfor skal de naturligvis være med til at fejre fødselsdagen. Vi håber på gæsternes forståelse på denne særlige dag, og så glæder vi os til at takke dem for de første 10 gode år med masser af fødselsdagsaktiviteter i november, siger Piet Klein.

Restaurant Flammens over 700 medarbejdere har fået fri fra servering, madlavning og opvask. I stedet bliver de hentet i busser og kørt fra nær og fjern til Hotel Kolding Fjord, hvor fødselsdagsfejringen foregår.

- Vi ser det samtidig som en god mulighed for at møde hinanden og skabe et fællesskab på tværs af organisationen, uanset hvor i landet man arbejder, eller hvilken stilling man har, uddyber den administrerende direktør.

Ud over festmiddag og musik med blandt andre Emil Stabil, skal restauranterne dyste mod hinanden i teambuilding-duellen Flaming Games, ligesom der er afsat tid til et strategiseminar.

arrow Fuld fart på flammen
01. november 2016 kl. 18:08 Opdateret: kl. 10:56
arrow Grill-krig mellem Ilden og Flammen
22. oktober 2016 kl. 19:30 Opdateret: kl. 12:12

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk