14. juni 2021
Næstved Fjernvarme er ved at være færdige med at lægge fjernvarme ind i boligerne i Grimstrup-kvarteret. Foto: Anna C. Møhl
gallery icon

Se billedserie

Næstved Fjernvarme er ved at være færdige med at lægge fjernvarme ind i boligerne i Grimstrup-kvarteret. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjernvarmen har fået en varm modtagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjernvarmen har fået en varm modtagelse
Næstved - 05. december 2020 kl. 07:20
Af Mia Than West

Interessen for at få grøn opvarmning er stor. Næstved Fjernvarme har i hvert fald fået langt over de krævede 50 procent tilmeldinger, og derfor går de til næste år i gang med at lægge fjernvarme i Åderupkvarteret og en del af Sydbyen.

arrow Læs også: Fjernvarmeværker giver den gas i en kold tid

Det oplyser Næstved Fjernvarmes direktør Jens Andersen, der nu kan sætte flueben ved tilstrækkelig interesse for endnu en stor udvidelse af fjernvarmeområdet i Næstved.

- Vi er oprigtigt glade og taknemmelige for den varme modtagelse vores tilbud om fjernvarme har fået i de områder, som aldrig har haft fjernvarme før. Vi glæder os til at gå i gang, siger Jens Andersen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Direktør i Næstved Fjernvarme, Jens Andersen, er glad for, at der fra april kan lægges fjernvarme i Åderupkvarteret og en del af Sydbyen. Det store anlægsarbejde går i gang til april. Foto: Jesper Voldgaard

Underskrevet aftaler

Næstved Fjernvarme har været i gang med en massiv kampagne, der skal få lokket borgere til sige ja til fjernvarme og droppe den sorte naturgas eller endnu sortere olie.

30. november havde de modtaget underskrevne fjernvarmeaftaler fra mere end 60 procent af området i Åderupkvarteret og en del af Sydbyen - som lige nu får tilbudt fjernvarme for allerførste gang.

I alt har 1.141 husstande og virksomheder i området fået tilbudt fjernvarme. Af dem har 793 indtil videre underskrevet aftaler om at få leveret fjernvarme, når rørene er etableret.

Etableret i tre etaper

Næstved Fjernvarme er i øjeblikket ved at være færdig med udvidelsen af fjernvarme i Grimstrup-området. Her har næsten 70 procent meldt sig til - og der kommer løbende flere tilmeldinger.

Udvidelsen af fjernvarmen til de nye områder bliver efter den nuværende plan etableret i tre etaper fra april 2021 til april 2022. Næstved Fjernvarme har et mål om, at 90 procent af byens husstande i 2035 skal være opvarmet af fjernvarme.

arrow God overskudsvarme fra glasværk: Så mange få gavn af det
19. januar 2021 kl. 20:34 Opdateret: kl. 14:25
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk