15. august 2020
Menstrup Kro har været udsat for fire indbrud på blot en uge. Nu installerer de videoovervågning for at undgå indbrud fremover. Foto: Mia Than West
gallery icon

Se billedserie

Menstrup Kro har været udsat for fire indbrud på blot en uge. Nu installerer de videoovervågning for at undgå indbrud fremover. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire indbrud på en uge: Nu installerer kro videoovervågning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire indbrud på en uge: Nu installerer kro videoovervågning
Næstved - 23. juli 2019 kl. 17:47
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire indbrud på blot en uge. Det er, hvad Hotel Menstrup Kro vest for Næstved har været udsat for.

arrow Læs også: 13-årig anholdt for indbrudsbølge i landsby: Lokalbetjente genkendte ham

Første indbrud var mandag i sidste uge, og seneste indbrud var natten til lørdag. Alle fire indbrud er sket mellem klokken et om natten og fem om morgenen, og tyvene har brugt samme fremgangsmåde.

Det fortæller direktør Lene Ulriksen.

- De har brækket isboksen op og taget alle de dyre is. De har ikke taget børneisen. De smadrer ikke noget, men tager det, der er let tilgængeligt, fortæller direktøren.

- Tyvene har pakket de pakker op, vi skulle sende til gæsterne, hvis de har glemt et par briller eller en oplader. Men der var åbenbart ikke noget at komme efter, uddyber hun overfor Sjællandske.

De ubudne gæster har også brækket en skuffe op, hvor der lå smykker på en hylde, som kroen solgte for en lokal. De smykker er blevet stjålet, mens tyvene har ladet computerne i receptionen stå.

Det er sommer og højsæson, og det betyder fuldt booket på Menstrup Kro. Lene Ulriksen har været direktør på kroen i seks år, og i den periode har de ikke haft indbrud.

- Aldrig nogen sinde. Det er meget usædvanligt. Det er også utrygt for vores gæster og for vores personale, der går her om natten, siger direktøren, der nu har valgt at tage skrappere midler i brug.

Mandag fik kroen installeret videoovervågning for at undgå indbrud fremover.

- Det er ærgerligt, det er nødvendigt, da vi aldrig har haft problemer før. Vi håber da, det hjælper, så det stopper, siger Lene Ulriksen, som også håber og tror på, det vil skabe mere tryghed.

Isboksen, der indtil før indbruddene stod fremme og ulåst ved receptionen, så gæsterne selv kunne tage is, er nu blevet fjernet. Det er dog stadig muligt at købe is, men den skal fremover hentes af personalet.

- Nu står der bare et skilt om, at der er is. Det er da heller ikke optimalt, siger direktøren.

Lene Ulriksen valgte fredag eftermiddag - efter de første tre indbrud på kroen - at lave et opslag i den lokale Facebook-gruppe »Menstrup fællesskabsgruppe«. Her fortalte hun om indbruddene og efterlyste vidner, som eventuelt havde set noget eller har lagt mærke til noget mistænkeligt.

- Vi har fået nogle henvendelser fra folk, der mener, de ved hvem det er. Men det er ikke seriøse henvendelser, så vi går ikke videre med det, siger direktøren.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

arrow 13-årig dreng sigtet for brandstiftelse og talrige indbrud
29. august 2019 kl. 11:11 Opdateret: kl. 11:12
arrow Efterforsker fire indbrud på kro: Politiet på bar bund
24. juli 2019 kl. 05:42 Opdateret: kl. 15:17
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk