23. september 2020
Igen i år sætter ugebladet Hjemmet jagten ind på at finde Danmarks sødeste kassedame.
Igen i år sætter ugebladet Hjemmet jagten ind på at finde Danmarks sødeste kassedame.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Findes Danmarks sødeste kassedame i dit lokale supermarked?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Findes Danmarks sødeste kassedame i dit lokale supermarked?
Næstved - 19. januar 2020 kl. 06:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For syvende gang har ugebladet Hjemmet sat jagten ind på at finde Danmarks sødeste kassedame - eller mand. Hvis han eller hun sidder i dit lokale supermarked i Næstved-området, er det tid til at nominere vedkommende til Danmarks sødeste kassedame 2020.

arrow Læs også: Nyt netværk for mænd over 60 år

Uge efter uge gør kassedamerne - eller mændene - en stor forskel for rigtig mange mennesker. Ofte med et smil og personlig service gør han eller hun indkøbsturen lidt bedre og bidrager med godt humør. Det arbejde vil Hjemmet gerne værdsætte.

- Med søde ord og opmuntrende kommentarer giver kassedamer i hele landet energi i en ellers grå hverdag, og de gør dermed en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker. Vi har nu i seks år hyldet den sødeste kassedame i Danmark, og hvert år er vi rørt over de mange søde historier fra læsere om, hvorfor deres kassedame fortjener titlen som den sødeste kassedame, siger chefredaktør på Hjemmet Marianne Gram.

Sidste år var der 377 indstillede kassedamer, og vinderen blev Flemming Rosleff fra Irma på Frederiksberg. Interessen for at indstille til dette års kåring er overvældende.

Alligevel har Hjemmets chefredaktør besluttet at give læserne to uger ekstra til at nominere. Marianne Gram opfordrer derfor alle, som kender en kassedame, der betyder noget særligt for dem, til at fortælle Hjemmet historien og indstille vedkommende.

Nomineringer kan sendes ind på følgende mail: Danmarks.Soedeste.Kassedame@hjemmet.dk eller pr. brev til adressen: Hjemmet, Postboks 252, 2100 København Ø. Mærk kuverten »Danmarks sødeste kassedame«. Deadline for at indstille til kåringen er senest den 3. februar.

arrow Lørdagsløb er stor succes: 120 løbere trodser vejret
21. januar 2020 kl. 20:10 Opdateret: kl. 16:26
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk