16. oktober 2019
Selv om det blev til et enkelt point, og konkurrenterne fra Kjellerup ikke kom tættere på i topstriden, var der stor skuffelse blandt hjemmeholdets fans efter slutfløjtet. Fotos: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Selv om det blev til et enkelt point, og konkurrenterne fra Kjellerup ikke kom tættere på i topstriden, var der stor skuffelse blandt hjemmeholdets fans efter slutfløjtet. Fotos: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fesen fodboldfest fusede ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fesen fodboldfest fusede ud
Næstved - 17. maj 2018 kl. 14:52
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele 1304 tilskuere - et pænt stykke over sæsonenes snit på 823 - havde fundet vej til Næstved Stadion, der var indhyllet i solskin på en smuk majaften, da der var topkamp mellem nummer to og tre i 2. division.

De mange mennesker fik en drømmestart på kampen, da hjemmeholdet scorede efter præcis et minuts spil, og da duftede det af oprykning. Et solidt forspring inden de sidste fire kampe nærmede sig.

Men i anden halvleg fik Kjellerup udlignet til 1-1. Gæsterne satsede, og Næstved kom til mange chancer - alle blev forspildt, til fansenes store frustration.

- De gik ikke hundrede procent ind i det i de sidste tyve minutter. Det gør ondt, når de ikke lægger hjerte i. Vi havde jo seks-syv store chancer, og havde vi vundet, kunne jeg ikke se oprykningen misse. Så jeg er skuffet, lød det efter kampen fra Kim Broskov Frederiksen.

Han har været Næstvedfan siden 1972 og er tidligere formand for Næstveds fanklub. Selv om han nu bor i Sverige, har han set omkring et dusin af sæsonens hjemmekampe.

- Og jeg havde godt nok sat mig op til at skulle fejre en sejr i dag. Men jeg tror stadig, de hiver oprykningen hjem.

For Kim Broskov Frederiksen er der ingen tvivl om, at Næstved som både klub og by hører til i en højere række end landets tredjebedste.

- Næstved er en fodboldby. Når det går godt, kommer der mange mennesker. Det bliver aldrig som i 80'erne og 90'erne igen, tror jeg, men klubben hører til som minimum i 1. division. Det, vi mangler, er nogle slagkraftige sponsorer, som har penge og en plan. Jeg synes ikke, erhvervslivet bakker godt nok op, sagde han.

Blandt flere andre tilskuere var opfattelsen af kampen den samme: De Grønne havde brændt for mange chancer og forspildt en gylden mulighed. Men oprykningen skal nok komme hjem.

Forspringet til Kjellerup er dermed stadig på fem point med fire kampe tilbage.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk