28. november 2020
Ballonrejsen tilbyder et åbent kig ind i teatrets maskinrum i form af en fuldt synlig tekniker, som fører lamper og landskaber, laver røg og ramasjang og - ikke mindst - en passende portion modvind.
Ballonrejsen tilbyder et åbent kig ind i teatrets maskinrum i form af en fuldt synlig tekniker, som fører lamper og landskaber, laver røg og ramasjang og - ikke mindst - en passende portion modvind.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Faster Cool fortsætter sin ballonrejse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faster Cool fortsætter sin ballonrejse
Næstved - 26. september 2020 kl. 07:30
Af Esben Thoby

Oprindeligt skulle Dansk Rakkerpak og Faster Cools børneforestilling Ballonrejsen have haft premiere i marts, men så kom coronanedlukningen og udskød alt. Det betød et halvt års tid væk fra scenen for Faster Cool alias Camille í Dali, som derfor har været glad for, at ballonen endelig kunne stige til vejrs her i september.

arrow Læs også: Teaterforestilling: En verden af evigt unge

Det skete, da børnehavebørn og de mindste skoleklasser var forbi teatersalen i forbindelse med WAUW-ordningen for de kommunalt indkøbte forestillinger.

- Det har været fantastisk og helt vildt dejligt at komme ud til publikum igen og mærke resonansen i det. Man har virkelig brug for publikum - det er ens kompas for, hvad der virker, siger hun og fortsætter:

- Men selvom jeg ikke har været på de skrå brædder, har jeg stadig været i fuld sving. I starten af nedlukningen lavede vi ti afsnit af Faster Cool TV, som stadig ligger på vores hjemmeside, og så har jeg forberedt Faster Cools juletræsfest og en masse andet.

Nye slags kram

Alting er dog stadig ikke, som det plejer. Normalt vil de små publikummer gerne hen til Faster Cool efter forestillingerne til en snak og et kram. Det går stadig ikke.

- Det er faktisk utroligt, så gode børnene er til at lade være. De er dygtige til at holde afstand og alle de ting. Nu har vi i stedet indført et boogie woogie-kram, hvor vi vrikker til hinanden, lyder det fra Camille í Dali.

I Ballonrejsen spiller hun sammen med Christian Adelhorst Rossil, og de to styrer både små og mellemstore dukker samt sig selv. En teknikker laver effekter på meget synlig vis og er nærmest en karakter i sig selv - på den måde får børnene en oplevelse af flere af teaterets sider.

Forestillingen skal på turné igen i oktober, men i weekenden kan den opleves for alle i Dansk Rakkerpak og Faster Cools teatersal på kulturcenteret. Den spiller klokken 11 både lørdag og søndag, og der er få billetter tilbage til begge forestillinger.

arrow Teater om The Carpenters
06. oktober 2020 kl. 21:57 Opdateret: kl. 11:40
arrow Børns udfoldelse tiltrak ny direktør
30. september 2020 kl. 09:30 Opdateret: kl. 09:32
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk