18. juli 2019
Benjamin Rasmussen er vinder af Årets Rudolf 2018. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Benjamin Rasmussen er vinder af Årets Rudolf 2018. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familien Rasmussen fik Årets Rudolf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familien Rasmussen fik Årets Rudolf
Næstved - 18. december 2018 kl. 12:37
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julelys Vinderen er fundet. Årets Rudolf 2018 blev opfundet af Ugeavisen og Sjællandske. En julekonkurrence, hvor det kort fortalt handler om at melde sig selv eller sin nabo, og på den måde få kåret den fineste private julebelysning i Næstved og omegn.

Missionen lykkedes. Redaktionen for juleudsmykningskonkurrencen havde frygtet en snestorm af henvendelser, men det er forløbet i god ro og orden, og vi har haft held med at underholde læserne og os selv med flere kreative påfund med inspiration i den efterhånden legendariske amerikanske film: Fars Fede Juleferie.

Senest har vi hørt historien fra Tappernøje, hvor sidste års vinder af den lokale juleudsmykningskonkurrence stod frem og fortalte, at der var ofret 40.000 kroner på ejendommen. Vi har været forbi Rugvænget, hvor Kristian Bilde sørger for julemusik, blinkende julelys og julekugler. Redaktionen fik også et tip om at køre forbi Duelundsvej 10. Da Anja og Benjamin Rasmussen stiftede familie her for 14 år siden, var det mest for børnenes skyld at mor begyndte udsmykningen indenfor og far satte de første glødelamper op i hegnet.

Tiden har været med Rasmussen som en enig julejury på redaktionen har kåret som Årets Rudolf 2018.

- Jeg er da tilfreds med, at nogen har lagt mærke til udsmykningen. Efter en hektisk dag på job, så bliver jeg selv glad, når jeg kommer hjem og ser alle lysene, siger Benjamin Rasmussen.

Hele familien er samlet, da avisen "overrasker" med endnu et besøg - under påskud, at der er brug for et par nye billeder af huset. Søstrene Tess og Tia har spottet de lækre sager bag cellofanen - gaven er en julekurv, der er delt op i to. Så det passer jo fint.

Læs mere i Ugeavisen Næstved og Sjællandske tirsdag.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk