14. april 2021
Landretten har stadfæstet byrettens dom: 45-årige Jens Mikkel Karlsen Andersen er fundet skyldig i forsøg på at dræbe sin kone.
Landretten har stadfæstet byrettens dom: 45-årige Jens Mikkel Karlsen Andersen er fundet skyldig i forsøg på at dræbe sin kone.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiefar ville dræbe sin kone med gift i kakao og hobbykniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiefar ville dræbe sin kone med gift i kakao og hobbykniv
Næstved - 03. marts 2021 kl. 13:24
Af Esben Thoby

Østre Landsret har netop stadfæstet Retten i Næstveds beslutning: 45-årige Jens Mikkel Karlsen Andersen er fundet skyldig i forsøg på at dræbe sin kone.

arrow Læs også: Skarpladt våben bag hoveddør var ikke en skærpende omstændighed

Landsretten lagde vægt på hustruens detaljerede, troværdige og sikre forklaring, skriftlige beviser og andre vidneforklaringer - herunder delvist Jens Mikkel Karlsen Andersens egen. Samtlige dommere og nævninge fandt det bevist, at handlingsforløbet havde været som beskrevet ved Retten i Næstved.

- Vi har fundet det bevist, at der blev handlet med direkte forsæt til at slå ihjel. Tiltalte havde kendskab til virkningen af pillerne, som han pressede hende til at indtage mest muligt af. Vi har lagt vægt på læsionerne med hobbykniven, og på hvordan der blev ageret under hele forløbet. Han sagde selv, at "nu er det slut," og han lod tiden gå med større og tydeligt blodtab til følge, udtalte landsretten.

Netop nu er anklager Sanne Watson i gang med sine afsluttende bemærkninger, hvorefter det er forsvarer Karoline Døssing Normann tur til at procedere. Derefter vil landsretten tage stilling til straffens længde.

I byretten blev Jens Mikkel Karlsen Andersen idømt syv års fængsel.

arrow Trusler og ulovlige våben: - Jeg har ladt russeren og sidder klar
08. marts 2021 kl. 18:28 Opdateret: kl. 18:39
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk