20. januar 2021
Amfetamin er også kendt som fattigmandskokain og har en værdi af omkring 75 kroner per gram i gadehandel. De små 53 kilo er blandt de største enkeltstående sager i Danmarkshistorien. Modelfoto
Amfetamin er også kendt som fattigmandskokain og har en værdi af omkring 75 kroner per gram i gadehandel. De små 53 kilo er blandt de største enkeltstående sager i Danmarkshistorien. Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiefar var efterlyst: I dag får han dom for 53 kilo narko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiefar var efterlyst: I dag får han dom for 53 kilo narko
Næstved - 29. november 2018 kl. 05:50
Af Esben Thoby

40,4 og 50 kilo.
De mængder amfetamin har i 2014 og 2017 kostet 14 års fængsel at være i besiddelse af. I dag skal Retten i Næstved så behandle en sag omhandlende 52,7 kilo, og det er en 43-årig mand fra Næstved, som er tiltalt.

arrow Læs også: 13 års fængsel til familiefar: Her er hele sagen

I modsætning til de to ovenstående eksempler, hvor det var rockere, som blev dømt, har manden, efter politiets opfattelse, intet med rocker- eller bandemiljøet at gøre. Han er i stedet gift og har to voksne børn.

Den 43-årige har øjensynligt også et godt forhold til sin ekskone. Det var hos hende, han i midten af august blev fundet efter syv uger på flugt fra ordensmagten, der havde efterlyst ham i medierne tre uger forinden.

Dele af dagens retsmøde vil foregå bag lukkede døre, idet politiagenter skal fortælle om deres arbejde, som - ligesom deres identitet - skal holdes hemmelig. De vil blandt andet komme ind på, hvad der ledte dem på sporet af den 43-årige, som 29. maj omkring klokken 18.30 blev set omlæsse 51 kilo amfetamin fra en tysk indregistreret bil til en dansk varevogn i udkanten af Saltø Skov. Det skete sammen med en medgerningsmand, som politiet endnu ikke ved, hvem er.

Amfetaminen blev kørt til en garage på Hvedevænget, hvor man seks timer senere også fandt en skarpladt pistol og tilhørende ammunition. Kort efter blev yderligere 1,7 kilo amfetamin fundet ved en ransagning andetsteds i byen. Det vides ikke, hvordan det lykkedes den 43-årige at undslippe politiet den aften.

Ved grundlovsforhøret tilbage i august, da politiet endelig havde fundet manden, mødte han op i en kortærmet, hvid poloskjorte og sorte shorts. Med sit kortklippede hår og kraftige skægstubbe lignede han en helt almindelig familiefar. Hans kone, to voksne børn og en veninde af familien sad dengang på tilhørerrækkerne og må forventes også at være på plads i dag, hvor sagen går i gang klokken 9.30.

arrow Familiefar idømt 13 års fængsel
29. november 2018 kl. 11:14 Opdateret: kl. 12:37
arrow Flere standset med narko - en havde kokain i skoen
18. oktober 2018 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:58
arrow Mand solgte narko på Manøvej
05. oktober 2018 kl. 11:45 Opdateret: kl. 10:36
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk