14. august 2020
Torsdag den 28. november er der mulighed for at møde de nye beboere og medarbejdere, som flytter ind i den tidligere skole, samt høre et foredrag med Farshad Kolgi.
Torsdag den 28. november er der mulighed for at møde de nye beboere og medarbejdere, som flytter ind i den tidligere skole, samt høre et foredrag med Farshad Kolgi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællesskabsaften med foredrag i døgninstitutionen Døgndiamanten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællesskabsaften med foredrag i døgninstitutionen Døgndiamanten
Næstved - 12. november 2019 kl. 22:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke alle, der har været lige glade ved tanken om at få en døgninstitution som nabo.

Døgndiamanten inviterer derfor nu alle interesserede til en fællesskabsaften med foredrag og underholdning af Farshad Kholghi torsdag den 28. november klokken 19.

Foredraget hedder »Du kan flytte bjerge!«. Det er et humoristisk og autentisk foredrag, der på enkel vis inspirerer til at slippe vanen og se på forandringer som muligheder fremfor forhindringer.

Efter foredraget kan man møde de nye beboere og medarbejdere, stille spørgsmål og høre mere om deres tanker. Der vil også være kaffe og æbleskiver.

Det hele foregår i gymnastiksalen på Døgndiamanten, Stationsvej 49, Holme-Olstrup, 4684 Holmegaard. Hvis man bare vil se Døgndiamanten og hilse på medarbejderne og de unge, er man velkommen, når foredraget er slut omkring klokken 20. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne. Man må dog meget gerne tilmelde sig ved at sende en mail til sugri@naestved.dk.

than

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk