22. marts 2019
Serieiværksætteren Martin Thorborg, der i dag er administrerende direktør i Dinero, var torsdag første foredragsholder i KenMays nye lokaler på Enø. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Serieiværksætteren Martin Thorborg, der i dag er administrerende direktør i Dinero, var torsdag første foredragsholder i KenMays nye lokaler på Enø. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et kærligt spark til vanedyrene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et kærligt spark til vanedyrene
Næstved - 23. juni 2018 kl. 18:30
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man skal passe på med at gøre folk alt for ens. Det vi skal leve af i fremtiden er at være kreative og innovative og få nye idéer, for resten kan robotter og kunstig intelligens klare i fremtiden.

arrow Læs også: Søger penge på nettet: Vil skabe kontorfællesskab for unge iværksættere

Det var en af mange vigtige pointer, da serieivæksætteren Martin Thorborg torsdag fik fornøjelsen af at stå for kick off i KenMays nye lokaler på Enø i det der tidligere var en del af Dansk Folkeferie.

Blandt deltagerne torsdag morgen var blandt andre de fire stiftere af Remisen Næstved, et kontorfællesskab til en forholdsvis billig penge for unge iværksættere, og et par studerende fra ZBC, som var meget begejstrede for det inspirerende indlæg fra stifteren af Jubii og 34 andre ting vi ikke lige vidste vi stod og manglede, da Martin Thorborg fandt på dem.

Og det hele behøver ikke være meget indviklet at udvikle. Det handler bare om at finde løsninger på problemer eller ting vi får brug for.

Som dengang et plejehjem havde problemer med demente beboere som af og til forlod stedet, fordi de pludselige i et lyst øjeblik kom i tanke om deres gamle adresse. Det viste sig, at de alle gik hen til busstoppestedet, så en ansat fik den idé at lave et busstoppested inde på plejehjemmet. Fremover gik beboerne derhen, når de ville hjem, og så kan personalet jo sætte sig og tage en snak med dem, inden de bliver væk.

En vigtig pointe er også, at vi skal udfordre os selv og gøre noget andet, end vi plejer.

- Jeg hadede gorgonzola men tænkte, at det kunne ikke være rigtigt, når så mange andre elsker gorgonzola. Efter tre år i helvede, elsker jeg gorgonzola, siger Martin Thorborg og nævner, at han og kæresten plejer at tage på ferie på luksushoteller, men han har lige købt en autocamper og nu skal de på campingferie rundt i Danmark.

- Vi skal hylde dem, der tør fejle, og bevare barnet, så vi bliver ved med at være kreative, siger Martin Thorborg, hvilket vi så alle kan tænke lidt over.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk