17. august 2019
Ni hold fra Fuglebjerg Gymnastik Afdelingen skal på gulvet til gymnastikopvisningen lørdag den 16. marts. Billede her er fra sidste års opvisning. Privatfoto
Ni hold fra Fuglebjerg Gymnastik Afdelingen skal på gulvet til gymnastikopvisningen lørdag den 16. marts. Billede her er fra sidste års opvisning. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et hav af oplevelser i Fuglebjerg-Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et hav af oplevelser i Fuglebjerg-Hallen
Næstved - 13. marts 2019 kl. 15:02
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er sæson for gymnastikopvisninger, og nu er turen kommet til Fuglebjerg Gymnastik Afdeling.

De har omkring 300 medlemmer fordelt på 11 hold, og lørdag den 16. marts skal otte af afdelingens hold på gulvet og vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen.

Det er gymnastikudvalget, der planlægger opvisningen og sørger for, at det hele spiller. Det er også dem, der i samarbejde med intruktører i afdelingen beslutter, hvad årets tema skal være.

Temaet for dette års opvisning er et hav af oplevelser, fortæller formand i Fuglebjerg Gymnastik Afdeling, Nanna Larsen.

- Der har været et tema for opvisningen alle årene. I år tager det udgangspunk i vand, strand og havet. Det er virkelig sjovt, og folk går meget op i det, fortæller formanden til Sjællandske.

Hun glæder sig til - sammen med resten af gymnastikudvalget, gymnaster og instruktører - at tage publikum med ud på en rejse.

Her vises, at man i gymnastikken kan finde et hav af oplevelser: Store som små og på kryds og tværs af aldre og køn. Der er fællesskab, samvær og masser af udfordringer på alle niveauer.

Årets gæstehold er Grevinderne fra Greve, som er et opvisningshold, der i mere end 34 år har rejst ud i verden for at fremføre shows. Der er udelukkende damer på holdet, som viser spring og rytme. De har vundet mange priser såvel i Danmark som i udlandet.

Opvisningen starter klokken 14 med fælles indmarch for alle gymnaster og trænere.

Dørene åbner allerede klokken 13. Entré koster 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn (3-12 år). Der kan betales kontant eller med MobilePay.

Man kan læse mere om afdelingen og se hele programmet på www.fuglebjergif.dk/gymnastik.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk