18. januar 2019
Deadline for at indstille landsbyer til prisen Årets Landsby er lige om hjørnet.
Deadline for at indstille landsbyer til prisen Årets Landsby er lige om hjørnet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er din by årets landsby?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er din by årets landsby?
Næstved - 17. april 2018 kl. 19:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bor du i en af de byer i Næstved Kommune, som har under 2.000 indbyggere, så skal du måske overveje at indstille byen til prisen »Årets Landsby 2018«. Ud over kravet om, at der maksimalt må bo 2.000 i byen, så skal den også have formuleret en udviklingsplan og have et organiseret lokalråd eller lignende. For at komme med i opløbet skal du skrive en ansøgning på maksimalt to sider, som fremhæver de initiativer, der har skabt konkrete resultater i form af øget bosætning og arbejdspladser. Derudover skal der vedlægges en kopi af udviklingsplanen, vedtægter for lokalrådet samt det seneste referat fra generalforsamlingen. Årets tema for ansøgningerne »Den samarbejdende landsby«.

- Når vi i år sætter fokus på de konkrete resultater af ildsjælenes engagement, er det i erkendelsen af, at landsbyerne ikke kan sidde og vente på udviklingen, men i høj grad må skabe den selv. Derfor kigger vi særligt efter landsbyer, der gennem samarbejde og idérigdom har formået ikke bare at trække tilflyttere til byen, men faktisk også har skabt job til dem, siger tidligere minister for by-, bolig og landdistrikter Carsten Hansen, der er formand for bedømmelseskomiteen.

Prisen uddeles af Landdistrikternes Fællesråd og Landsbyerne i Danmark i samarbejde med Forenet Kredit, og ansøgningerne skal senest være bedømmelseskomiteen i hænde den 30. april klokken 12. Du skal sende den på landsby@landdistrikterne.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk