11. maj 2021
Biograferne åbner for en tur i de bløde sæder den 6. maj. Foto: Nordisk Film Biografer
Biograferne åbner for en tur i de bløde sæder den 6. maj. Foto: Nordisk Film Biografer
Foto: Kristian Septimius Krogh
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig en tur i den mørke biografsal igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig en tur i den mørke biografsal igen
Næstved - 04. maj 2021 kl. 07:30

6. maj genåbner biograferne efter mere end fire måneders nedlukning med alle de film, der har ventet længe på at komme på det store lærred.

arrow Læs også: Teoriprøve aflyst: Manglede coronapas

Når biograferne igen åbner torsdag den 6. maj efter corona-nedlukningen, slår Nordisk Film Biografer Næstved dørene op med et stjernespækket program, hvor flere af efterårets store film igen bliver mulige at se. Der bliver rig mulighed for et tiltrængt grin med bl.a. Nikolaj Lie Kaas og Mads Mikkelsen i komedien Retfærdighedens Ryttere eller at nynne med på Lille Sommerfugl med Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster i hovedrollerne. Også Thomas Vinterbergs DRUK, som har modtaget filmpriser i overflod og er nomineret til en Oscar, vil kunne ses i biografen. Til de mindste gæster er Operation Nordpolen og The Croods 2 på programmet. Mads Mikkelsen-fans kan desuden opleve den populære skuespiller i science fiction-filmen Chaos Walking, mens den Oscar-nominerede thriller Promising Young Woman byder på spænding på kanten af biografsædet.

Filmet ved Næstved
27. maj får den længe ventede femte Afdeling Q-film premiere. Det sker med filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens krimithriller Marco Effekten, hvor Ulrich Thomsen har hovedrollen som den karismatiske efterforsker Carl Mørck, der leder politiets afdeling for henlagte sager. Dele af filmen er optaget på Broksø Gods ved Herlufmagle.

Tryg i biografen
- Vi ved, at mange af vores gæster har savnet biografen under nedlukningen. Og vi er mere end klar til at byde danskerne velkomne tilbage i biografen, siger Casper Bonavent, direktør i Nordisk Film Biografer.

Han forsikrer om at man trygt kan gå ind i biografmørket.

- Og det siger sig selv, at der er styr på sikkerheden og vi glæder os til at byde vores gæster tilbage med corona-pas eller negativ covid-19 test.

Alle restriktioner og sikkerhed i forbindelse med Covid-19 blev allerede indført i biograferne inden den seneste nedlukning, så når Nordisk Film Biografer Næstved åbner den 6. maj, er personalet helt klar til at modtage gæster. Det betyder selvfølgelig, at der lukkes et begrænset antal gæster ind, så afstandsregler overholdes. Derudover gøres der ekstra hyppigt rent, ligesom der selvfølgelig er godt med håndsprit til både gæster og personale. Gæster skal kunne fremvise coronapas eller en negativ covid-19-test, der er højst 72 timer gammel.

ribo

arrow Gennembankende offer med bat: Nu er dommen faldet
04. maj 2021 kl. 12:17 Opdateret: kl. 11:25
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk