23. marts 2019
Indtil videre består »Wall of Fame« af ni kendte personer, der alle er blevet studenter fra Næstved Gymnasium og HF. Og flere kommer til, lover rektor Susanne Stubgaard.
Indtil videre består »Wall of Fame« af ni kendte personer, der alle er blevet studenter fra Næstved Gymnasium og HF. Og flere kommer til, lover rektor Susanne Stubgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En væg med kendte studenter afsløret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En væg med kendte studenter afsløret
Næstved - 21. september 2018 kl. 19:07
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Magnus Heunicke blev student fra Næstved Gymnasium og HF i 1995. Torsdag var han tilbage på skolen, hvor han fik æren af at afsløre den nye »Wall og Fame«.

arrow Læs også: Kendisser vender tilbage til gymnasiet

- Den bedste vej er aldrig den lige vej. Gå jeres egne veje, lød opfordringen fra den socialdemokratiske folketingspolitiker og forhenværende minister, inden han - sammen med de mange fremmødte - talte ned fra fem og hev i snoren, så det hvide klæde faldt til jorden og afslørede de første ni kendte personer, der har fået en plads på væggen.

Det er kunstudvalget på Næstved Gymnasium og HF, der har fået idéen til »Wall of Fame«. I anledning af skolens 75 års jubilæum starter en ny tradition, hvor tidligere studenter, der har gjort sig særligt bemærket i ind- og udland, kan få en plads på væggen.

- Det er kun begyndelsen. Der kommer flere, fortalte rektor Susanne Stubgaard og nævnte blandt andre roeren Morten Jørgensen.

Hvem der i fremtiden får en plads på »Wall og Fame« sammen med Bjarke Falgren, Ihan Haydar, Tobias Lindholm, Helge Adam Møller, Nikolaj Coster-Waldau, Puk Damsgaard, Peter Bonde, Magnus Heunicke og Andreas Lau Kongsted Jespersen Jensen (DJ Kongsted) må tiden vide.

arrow 75 års jubilæum: Gymnasiet inviterer hele byen til fest
15. september 2018 kl. 10:43 Opdateret: kl. 17:15

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk