23. juni 2021
Heidi Mørkeberg, som af den brede befolkning er kendt som lokal tovholder på havefesten Danmark Dejligst, blev i weekenden kåret som Årets Ildsjæl.
Heidi Mørkeberg, som af den brede befolkning er kendt som lokal tovholder på havefesten Danmark Dejligst, blev i weekenden kåret som Årets Ildsjæl.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En ildsjæl med masser af krudt i

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ildsjæl med masser af krudt i
Opdateret 09. september 2019 kl. 09:53
Næstved - 09. september 2019 kl. 07:51

Af Helle Hansen
Årets ildsjæl 2019 er.... Heidi Mørkeberg fra Karrebæk Idrætsforening.

arrow Læs også: Nordisk nærvær i kirken

Siden 2009 har hun siddet i bestyrelsen i klubbens hovedafdeling, siden 2010 har hun været formand for klubbens gymnastikafdeling og hun er dybt involveret i Danmark Dejligst, hvor hun som formand for Danmark Dejligst Karrebæksminde gør et kæmpe arbejde for både at markedsføre Karrebæk IF men også Mærk Næstved.

Det er blot lidt af begrundelsen for skulderklappet, som består af et diplom, en flot buket blomster og 10.000 kroner, der blev uddelt under Foreningernes Dag lørdag.

Meget stort
- Det er skønt at kunne glæde andre mennesker, og det er skønt at blive belønnet for det, man brænder for, siger hun, der har et godt samarbejde med formanden for Karrebæk IF Louis Holm Kristensen. Og selvfølgelig er hun i gang med noget nyt.

- Vi er ved at planlægge en kirkekoncert med Zididada, som gerne skal være med til at skaffe penge til kunstnerne til Danmark Dejligst, afslører hun. Det bliver en gang i marts.

- Det er meget stort at få denne pris, siger en meget glad Heidi Mørkeberg.

arrow Trompet- og orgelkoncert i kirken
16. september 2019 kl. 19:42 Opdateret: kl. 13:23
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk