15. juli 2020
Anne Steen med to af mændene i hendes liv, ægtemanden gennem rigtig mange år Leif, samt Anders Mayland, direktør for Maycon, som er en af Anne Steens kunder, og hans kæreste Danielle, som venter parrets andet barn. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Anne Steen med to af mændene i hendes liv, ægtemanden gennem rigtig mange år Leif, samt Anders Mayland, direktør for Maycon, som er en af Anne Steens kunder, og hans kæreste Danielle, som venter parrets andet barn. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En dame i sin næstbedste alder fejrede fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En dame i sin næstbedste alder fejrede fødselsdag
Næstved - 13. november 2019 kl. 20:10
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en uformel reception, så her er ikke mange taler men en hyggelig summen af snak i Østergade 28, hvor onsdagens fødselar nu har sit kommunikationsbureau i lokaler, som deles med en grafiker, en webdesigner og en trykker, så de til sammen udgør et fullservice bureau.

arrow Læs også: Aktivist kæmper mod madspild

Anne Steen, der i familien går under kælenavnet Tulle, fylder denne dag 70 og hilser og snakker med alle gæsterne, som tæller kunder fra JH Administration, Dansk Rakkerpak, Maycon med flere, familie og diverse andre forbindelser.

Borgmester Carsten Rasmussen er selvfølgelig forbi og var med til at bekæmpe madspild ved at spise lidt af kagedamerne, og formand for Næstved Cityforening Gitte Sass kiggede forbi for at hilse på den tidlige citychef.

Nogen gik og nogen kom. På et tidspunkt dukkede søsteren Hanne Hoffmann op sammen med deres mor Marie Olsen, der havde bagt småkagerne til receptionen. Og så var her selvfølgelig manden gennem rigtig mange år Leif - hun var 15 og han var 18, da de mødte hinanden i Appenæs Forsamlingshus.

Niels Grønne fra Dansk Rakkerpak, en anden af Anne Steens kunder, holdt en lille tale og sagde blandt andet:

- Du ligner bestemt kun en der er 69 år. Og som Meyer fik af vide af mutter i Rottehullet (i »Huset på Christianshavn«, red): Du er i din næstbedste alder.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk