27. september 2021
Hvornår kan vi svinge ind på Næstved-motorvejen? Nu prøver Næstved med en ny taktik til mødet med transporministeren 21. august. Illustration: Næstved Erhvervsforening
gallery icon

Se billedserie

Hvornår kan vi svinge ind på Næstved-motorvejen? Nu prøver Næstved med en ny taktik til mødet med transporministeren 21. august. Illustration: Næstved Erhvervsforening
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En busfuld politikere kræver motorvej tilbage på landkortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En busfuld politikere kræver motorvej tilbage på landkortet
Næstved - 12. august 2020 kl. 04:43
Af Kim Palm

En minibus fyldt med lokale partiledere, erhvervsfolk og lønmodtagere er Næstveds nye våben i kampen for motorvej til Rønnede.

arrow Læs også: Der var engang nogle hyggelige rækkehuse....

Næste slag skal slås i København, hvor transportminister Benny Engelbrecht (S) fredag den 21. august har bevilget delegationen fra Sydsjællands hovedstad én times taletid i Transportministeriet.

- Og strategien er klar. Nu handler det ikke om udvikling, men om at undgå afvikling. Vi vil fortælle ministeren, at flere familier har valgt at fraflytte kommunen på grund af håbløse transportforhold og vi har også set virksomheder, der forlader byen af samme årsag. Det holder ikke, siger borgmester Carsten Rasmussen (S).

Dermed håber delegationen fra Næstved at motorvejen kommer tilbage på landkortet efter annulleringen af det trafikforlig, der blev indgået af den tidligere borgerlige regering i marts 2019, hvor Næstved-motorvejen var projekteret til at gå i gang i år 2024.

- Jeg sover ikke roligt før vi har en klar aftale om rute 54 og jeg får det direkte dårligt ved tanken om at gå til kommunalvalg uden en afklaring om motorvejen. Det vil koste massevis af socialdemokratiske stemmer i Næstved. Det har jeg også meddelt min partiformand Mette Frederiksen, siger Carsten Rasmussen.

Han håber at transportministeren indleder forhandlingerne om fremtidens investeringer i veje og skinner inden nytår, så et kommende transportforlig kan være på plads i efteråret 2021.

arrow Minister baner vej for stort DSB-værksted
30. juni 2020 kl. 11:55 Opdateret: kl. 10:11
arrow Fra åbent hus til solotid som boligkøber
10. april 2020 kl. 16:26 Opdateret: kl. 15:37
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk