13. august 2020
I Køge er Stacy?s Diner blevet et kæmpe hit. Nu kommer konceptet til Næstved med en endnu større restaurant. Fotos: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

I Køge er Stacy?s Diner blevet et kæmpe hit. Nu kommer konceptet til Næstved med en endnu større restaurant. Fotos: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elvis, jukeboks og strutskørt: Stacy's Diner er på vej til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elvis, jukeboks og strutskørt: Stacy's Diner er på vej til byen
Næstved - 16. august 2019 kl. 12:15
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det skal være Danmarks vildeste diner, proklamerede indehaver Linné Sommer inden åbningen af Stacy's Diner på Køge Marina sidste forår, da hun fik skåret en gammel amerikansk skolebus midt over og byggede en restaurant op mellem de to halvdele.

arrow Læs også: Debat: Stacy's Diner - vil vi have det i bymidten?

Det blev en kæmpe succes, og nu rammer fænomenet også Næstved. Linné Sommer har købt grunden Farimagsvej 3 og går alt efter planen går hun snart i gang med at skabe en ny diner i Næstved, der skal være endnu større end den, der ligger i Køge.

- Du træder ind i en tidslomme af USA i 1950'erne. Gæsterne får en oplevelse, de sent vil glemme, og vi går ikke på kompromis med noget. Børnefamilierne elsker det, og mange ældre gæster står også og vrikker i takt med Elvis-musikken, fortæller Linné Sommer om konceptet i Køge, hvor servitricer i strutskørt sidste år solgte et sekscifret antal burgere - med fritter og milk- shakes og hele molevitten.

- Vi har en del gæster fra USA, og forleden kom en ældre amerikansk turist forbi og fortalte mig, at han havde besøgt utallige diners, men aldrig set en som Stacy's i Køge. Det var jeg selvfølgelig rigtig stolt over, siger Linné Sommer.

I Køge er Stacy's Diner en sæsonrestaurant. I Næstved vil den holde åbent hele året. Og i forhold til Køge udvides restauranten med yderligere 100 pladser. I alt forventer Linné Sommer mellem 40 til 45 ansatte i restauranten, der skal ligge lige dér, hvor Dansk Bilglas i dag reparerer stenslag i forruderne.

Kommunens plan- og erhvervsudvalg behandler sagen på mandag, da placeringen kræver en dispensation fra lokalplanen.

arrow Naboer frygter burgerhørm fra ny restaurant midt i byen
17. august 2019 kl. 05:52 Opdateret: kl. 10:56
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk