16. september 2021
Eleverne fra EUC Sjælland blev fejret. Fra venstre er det Andreas Krøyer, Magnus Føns Møller, formand for Industri- og Håndværkerforeningen Hans Henrik Knudsen, Bjørn Sabroe Simonsen og Jason Segato. Mikkel Zacho Pryn kunne ikke være tilstede på dagen. Privatfoto
Eleverne fra EUC Sjælland blev fejret. Fra venstre er det Andreas Krøyer, Magnus Føns Møller, formand for Industri- og Håndværkerforeningen Hans Henrik Knudsen, Bjørn Sabroe Simonsen og Jason Segato. Mikkel Zacho Pryn kunne ikke være tilstede på dagen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever blev hædret for fagligt talent og socialt engagement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever blev hædret for fagligt talent og socialt engagement
Næstved - 05. juli 2020 kl. 04:43
Af Robert Andersen

Industri- og Håndværkerforeningen for Næstved og omegn fortsatte den årlige tradition tirsdag den 30. juni, da fem udvalgte elever fra EUC Sjælland modtog legater for deres særlige talent og ihærdighed.

arrow Læs også: Vejrtrækningsbesvær skal få unge til at kvitte smøgerne og huske masken

Legatuddelingen samlede de hædrede EUC Sjælland-elever, der også blev fejret af familier, lærere og mestre. De dygtige unge elever repræsenterer hvert deres fag, men fælles for dem alle er, at de ikke kun har fagligheden i orden, men også hjertet på det rette sted. Med legatet følger der også en check på 5.000 kroner.

De bliver en mangelvare

Formand for Industri- og Håndværkerforeningen, Hans Henrik Knudsen, indledte ceremonien:

- Det er som altid en fornøjelse, at uddele legatet til EUC Sjællands elever. Gennem mine mange år som formand, glæder jeg mig altid over at være med til at fremme håndværksfagene og sætte fokus på håndværkere, for det er dem, der kommer til at mangle i fremtiden. De hædrede skal ikke bare være dygtige til deres fag men også udvise hjælpsomhed og være gode kammerater.«

Legatmodtagere 2020
  • Bjørn Sabroe Simonsen, 20 år, HTX
  • Magnus Føns Møller, 24 år, elektriker i lære hos Scheibel El & Sikring A/S
  • Mikkel Zacho Pryn, 18 år, murer i lære hos Sandholt og Petersen
  • Andreas Krøyer, 20 år, bygningsmaler i lære hos malermester Hans Larsen, Næstved ApS
  • Jason Segato, 19 år, EUX smed i lære hos Ardagh Glass Holmegaard
Masser af ros

Alle fem legatmodtagere har ud over deres ekstraordinære høje faglige niveau vist sig som gode venner, er hjælpsomme, flittige og har både skruet hænderne og hovedet godt på.

Årets legatmodtager Jason Segato smed på EUX fik de rosende ord med på vejen i sin indstilling:

- Han besidder en ægte interesse for sit fag og bidrager ofte med konstruktive spørgsmål og løsninger i den daglige undervisning og arbejdet i firmaet.

Bygningsmalereleven Andreas Krøyer blev også omtalt i positive vendinger:

- Der har været meget debat om de kloge hænder, Andreas besidder de kloge hænder med en god balance ro, omtanke, overblik og et roligt sind. Han lader sig udfordre, nye opgaver bliver vurderet og analyseret, så de kan løses på den korrekte og bedste måde.

Et stort forbillede

Mikkel Zacho Pryn, murerelev:

- Er et stort forbillede for sine kammerater og en fantastisk rollemodel for murerfaget. Med stor ihærdighed og arbejdsindsats opnåede han at vinde DM i Skills for murerne og er nu gået videre til EuroSkills i Graz i Østrig i januar 2021.«

Magnus Føns Møller, der er elektrikerelev:

-Er en meget dygtigt, energisk og fagligt engageret elev. Han besidder nysgerrighed og udviser flid - og er både vellidt af elever og lærere - og ikke mindst hjælpsom.

Afslutningsvist er der HTX-eleven, Bjørn Sabroe Simonsen, der netop har afsluttet sit sidste år på EUC Sjællands tekniske gymnasium.

- Han er bare særdeles dygtig i alle fag, nyder stor respekt både blandt kammerater og lærere, men har også altid overskud til at hjælpe sine kammerater, bl.a. i lektiecafeen. Og oven i alt dette er han også eliteidrætsudøver.

arrow Næstved-firma sørger for ilt til Covid-19 patienter
05. april 2020 kl. 10:00 Opdateret: kl. 16:49
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk